Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν απέλυσα κανέναν όταν ήμουν στον Alpha» (VIDEO)

«Έσπασε» τη σιωπή της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόνισε πως όταν ήταν στον Alpha δεν προσέλαβε ούτε απέλυσε κανέναν και διέψευσε πως «έφαγε» τη θέση της Ναταλίας Γερμανού.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια -μιλώντας στην εκπομπή «Dot» του ΣΚΑΪ- ανέφερε: «Η αποχώρηση μου από τον Alpha ήταν το τελευταίο μεταβατικό στάδιο που πέρασα. Ήταν κάτι που ήθελα, το σκεφτόμουν, αλλά δεν είχα τη γενναιότητα να πω πως είμαι έτοιμη. Είναι σαν να είμαστε ζευγάρι και να θέλω να χωρίσω και να λέω "μα η συνήθεια είναι πιο σημαντική" και να μην παίρνω την απόφαση μέχρι να φτάνω τη σχέση στα όρια της. Ήταν κοινή συναινέσει το "διαζύγιο" από τον Alpha. Ήταν κάτι που και εγώ επιθυμούσα και ο Alpha αυτά που μου πρότεινε δεν ήταν κοντά σε αυτά που εγώ ήθελα.

Θεωρώ ότι με τον Alpha δεν έγινε σωστή αρχή. Ίσως να μην ήμουν έτοιμη. Δεν το μετανιώνω. Απλά αποστασιοποιημένη πλέον τα βλέπω και λέω εντάξει, καλώς έγιναν έτσι. Είχα μια στήλη στην εκπομπή της Ναταλίας και μου είχαν προτείνει να κάνω θέματα πιο πολύ μόδας και εγώ είχα επιλέξει να κάνω παιδιού. Ξεκίνησε η παρουσία μου, η ένταξη μου σε αυτή την ομάδα με το "Α! Πήγε να φάει τη θέση της Ναταλίας". Αυτό από μόνο του ήταν αρνητικό. Δεν ήξερα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου τότε. Φοβόμουν πάρα πολύ να μιλήσω σε δημοσιογράφους. Μου έλεγαν κάποιοι μη μιλάς εκεί, μη μιλάς παραεκεί.

Είναι πολύ χαζό από ανθρώπους να λένε ότι ένα κορίτσι 23-24 ετών θα μπορούσε να κάνει όλα αυτά. Από που και ως που; Δηλαδή, αν ο πατέρας μου ήταν ιδιοκτήτης κάπου θα τα έλεγαν; Χρεώνουν πράγματα επειδή μπορούν να τα χρεώσουν. Όχι δεν τους απέλυσα. Δεν πήγα ποτέ ούτε να προσλάβω, ούτε να απολύσω. Τελικά ποιους έδιωξα δεν ξέρω…

Όλο αυτό που εσείς περιμένατε στο "Survivor" ήταν ένας μύθος που συντηρούταν από φήμες. Δεν υπήρξε ποτέ πράξη που να υποδηλώνει κάτι για όλα αυτά που χρεωνόντουσαν. Ή κάποιος να βγει δημόσια και να πει εμένα που με λένε έτσι είχα προσληφθεί τότε και απολύθηκα τότε. Δεν βγήκε κανείς να πει ότι βάση αυτού του γεγονότος συνέβη αυτό, ότι η Κωνσταντίνα επειδή την ενοχλούσα ή επειδή ανέπνεα λάθος έγινε αυτό. Οπότε όλα αυτά ήταν λόγια, φήμες».

Δείτε σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ