Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Ηχηρή "καμπάνα" για τον Παναθηναϊκό - Αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από την Σούπερ Λιγκ

Σαν να μην έφτανε στην ΠΑΕ ΠΑΟ η αποχή των παικτών, ήρθε και η αφαίρεση των βαθμών.

Μια ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα του Παναθηναϊκού για τις οφειλές στον Γενς Βέμερ!

Έτσι, η ομάδα "έπεσε" στους 29 βαθμούς στην κατάταξη της Σούπερ Λιγκ και έχει περιθώριο πέντε ημερών να εξοφλήσει τον Γερμανό ποδοσφαιριστή και να πάρει πίσω τους βαθμούς.

"Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και στη Super League τη Μ. Τρίτη 03/04/2018 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Vemmer, από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ