«Καρδιά- Έμαθες; Σώθηκες!» Οι επιφανέστεροι καρδιολόγοι της Ελλάδας Τούτουζας και Βορίδης παρουσιάζουν το βιβλίο του συνάδελφου τους Bασίλη Σπανού - Συντονίζω και σας προσκαλώ στην παρουσίαση!

Κυκλοφορεί το βιβλίο ‘ΚΑΡΔΙΑ – ΕΜΑΘΕΣ; ΣΩΘΗΚΕΣ’, Σύγχρονες μέθοδοι για να αποφύγετε τις εγχειρήσεις καρδιάς, του Βασίλη Σπανού, αναπληρωτή διευθυντή της γ΄ καρδιολογικής κλινικής της Ευρωκλινικής.

Κυκλοφορεί το βιβλίο ‘ΚΑΡΔΙΑ – ΕΜΑΘΕΣ; ΣΩΘΗΚΕΣ’, Σύγχρονες μέθοδοι για να αποφύγετε τις εγχειρήσεις καρδιάς, του Βασίλη Σπανού, αναπληρωτή διευθυντή της γ΄ καρδιολογικής κλινικής της Ευρωκλινικής.

Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να μας προδώσει η καρδιά μας και τα συμπτώματα που μας προειδοποιούν. Η σύγχρονη καρδιολογία προσφέρει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, φτάνει να αντιλαμβανόμαστε πότε πρέπει να ανησυχήσουμε.

Είναι επίσης χρήσιμο να καταλάβουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να μας βοηθήσει μια επέμβαση καρδιάς. Η πρόοδος στη φαρμακευτική θεραπεία και στις μη χειρουργικές επεμβάσεις (μπαλόνι, stent) επιτρέπει την αντιμετώπιση της μεγάλης πλειοψηφίας των πασχόντων χωρίς την επιβάρυνση ενός χειρουργείου.

Βασίλης Σπανός


Το βιβλίο εξηγεί τη νόσο που προσβάλλει τις αρτηρίες της καρδιάς και μπορεί να οδηγήσει σε έμφραγμα, με ιδιαίτερη αναφορά στις μη-χειρουργικές επεμβάσεις καρδιάς, που μπορούν να μας σώσουν από το έμφραγμα, αν αναγνωρίσουμε τα προειδοποιητικά σημάδια. Προσφέρει εύκολη κατανόηση ενός δύσκολου θέματος, με πολύτιμες πληροφορίες που μπορεί να αποδειχθούν σωτήριες για τον αναγνώστη η τους οικείους του. Βοηθάει τον αναγνώστη να εξοικειωθεί με σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης της νόσου της εποχής (στεφανιαία νόσος).

Ευτύχιος Βορίδης

Παύλος Τούτουζας


Προλογίζει ο Παύλος Τούτουζας- ένας από τους πιο καταξιωμένους καρδιοχειρουργούς.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μμ στο Σπίτι της Κύπρου, για το βιβλίο θα μιλήσουν οι καρδιολόγοι κ. Ευτύχιος Βορίδης και κ. Παύλος Τούτουζας και την εκδήλωση θα την συντονίσω εγώ και σας προσκαλώ να την παρακολουθήσετε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ