Survivor 2018: Τραλαλά στo Twitter που αποκαλύπτει ποιος αποχωρεί σήμερα

Η ένταση στα τελευταία επεισόδια περισσεύει, με το «θα σου δώσω καμιά σφαλιάρα» της Χατζίδου στην παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είναι το πιο ακραίο σημείο της κόντρας τους, από αυτά τουλάχιστον που έχουν δείξει οι κάμερες. 

Επικεφαλής της... κλίκας οι Δαλάκα-Χατζίδου-Ξένια και από κοντά ακολουθούν Σαμαρίνου και Ολγα Φαρμάκη. Αν και οι δυο τελευταίες έμοιαζαν αμέτοχες τόσο καιρό στην ψηφοφορία, χθες φάνηκε ότι τάσσονται με τις άλλες κοπέλες

Χθες στο Συμβούλιο του Νησιού οδηγήθηκαν οι ηττημένοι του αγώνα ασυλίας, δηλαδή οι Διάσημοι. Πολυτιμότεροι παίκτες της εβδομάδας η Ξένια και νικητής του αγωνίσματος ατομικής ασυλίας ο Δρυμωνάκος. Η κάλπη βγάζει Χατζίδου, η οποία εκπλήσσεται από το αποτέλεσμα.

Οι άνδρες βέβαια είχαν διαφορετική άποψη, καθώς ψήφισαν σύσσωμοι Χατζίδου, σε αντίθεση με τις γυναίκες που το έριξαν δαγκωτό στη Σπυροπούλου. Η Ξένια στη συνέχεια πρότεινε τον Δρυμωνάκο και ο Μουρούτσος την Κωνσταντίνα. 

Με αυτά και με εκείνα το Twitter πήρε φωτιά, με τις Χατζίδου και Ξένια στο στόχαστρο. Η πρώτη για διάφορους λόγους αλλά κυρίως για το κουτσομπολιό, την ψιλό... κλίκα της και κυρίως την άσχημη συμπεριφορά των τελευταίων ημερών μετα «θα φας καμιά σφαλιάρα» στην Σπυροπούλου και το «σκάστε» στους Μαχητές όταν πανηγύριζαν για τη νίκη τους ενώ είχε χτυπήσει η Δαλάκα.

Η Χατζίδου τους την είπε επέμεινε σε ένα ολόκληρο επεισόδιο, δείχνοντας ότι καίγεται για μαλλιοτράβηγμα και ίντριγκα, ενώ είχε άδικο. Οι Μαχητές δεν είχαν πάρει χαμπάρι καν, όταν πανηγύριζαν, ότι η Δαλάκα ήταν χτυπημένη. 

Δείτε όλα τα σχόλια του Twitter:


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ