Η Μόνικα Λεβίνσκι επιστρέφει στο πολύκροτο σκάνδαλο & γράφει για την περίπτωση "χυδαίας κατάχρησης εξουσίας" από τον Μπιλ Κλίντον

Στο παρελθόν και στην προσωπική της ιστορία με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ επιστρέφει η Μόνικα Λεβίνσκι.

Μέσα από το Vanity Fair, η πολυσυζητημένη Μόνικα αναφέρει πως η σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον επρόκειτο για μία "τρανταχτή περίπτωση χυδαίας κατάχρησης εξουσίας".

"Μέχρι πρόσφατα (σε ευχαριστώ Χάρβεϊ Γουάινστιν), οι ιστορικοί δεν είχαν καν επεξεργαστεί ούτε αναγνωρίσει εκείνη την χρονιά ντροπής και θεάματος", γράφει χαρακτηριστικά η Λεβίνσκι σημειώνοντας πως τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί τη δυναμική της εξουσίας στις επαφές της με τον τότε πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Η Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία διαγνώστηκε με μετατραυματική διαταραχή του στρες έπειτα από την αποκάλυψη του σκανδάλου, αναφέρει επίσης:

"Καθώς βρέθηκα να σκέφτομαι το τι συνέβη, έφτασα στο να καταλάβω ότι το τραύμα μου ήταν, κατά κάποιον τρόπο, ένας μικρόκοσμος ενός μεγαλύτερου κόσμου, του κόσμου του έθνους μας. Και κλινικά, και ως απλή παρατήρηση, κάτι θεμελιώδες άλλαξε στην κοινωνία μας, το 1998. Και αλλάζει ξανά, καθώς μπαίνουμε στη δεύτερη χρονιά της προεδρίας Τραμπ σε έναν Κόσμπι - Έιλς - Ο' Ράιλι - Γουένστιν - Σπέισι - Όποιος κι αν είναι ο επόμενος κόσμο».

"Ο λόγος που παραμένει δύσκολο είναι επειδή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζα τα ψέματα που με σκιαγραφούσαν ως μία ασταθή προσωπικότητα", καταλήγει στο κείμενο της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ