Ζώδια: Ποιες είναι οι τυχερές & ποιες οι δύσκολες μέρες του Μαρτίου 2018 - Διαβάστε αναλυτικά!

Δες ποιες θα είναι οι τυχερές αλλά και οι δύσκολες μέρες του Μάρτη και ποια ζώδια επηρεάζονται, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Τα φεγγάρια του Μάρτη !

2 Μαρτίου: Πανσέληνος την Παρθένο σε κόντρα με Ποσειδώνα, φέρνοντας υπερευαισθησία, συναισθηματικές υπερβολές και πολλές-μα πολλές-ψευδαισθήσεις. Ας μην ακούσουν τυφλά την καρδιά τους οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Συμβουλεύω… λογική!

17 Μαρτίου: Νέα Σελήνη στα γλυκά Ψαράκια και μπροστά μας ανοίγονται δρόμοι συναισθηματικοί και τρυφεροί, ευκαιρίες και δυνατότητες και κλείνουμε έναν κύκλο γεγονότων με τον πιο γλυκό τρόπο! Έτοιμοι για νέα ξεκινήματα και ανανέωση, είναι σίγουρα οι Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

31 Μαρτίου: BlueMoonτο λένε και είναι η Πανσέληνος στο Ζυγό την τελευταία μέρα του μήνα… Ανασφάλειες, ανάγκη υπερβολική για συντροφικότητα, έντονοι συναισθηματισμοί και αναποφασιστικότητα, χαρακτηρίζουν τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου, σύμφωνα με το oroskopos.gr.


Ο Καλός Μάρτης!

1 Μαρτίου: Οκ… Δεν ξέρω τι θα κάνετε εσείς οι Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, άλλα όσους Μαρτάκηδες και να φορέσετε, σήμερα θα «καείτε» από έρωτα, πάθος, χρήμα, ερωτισμό, ερωτικές επαφές και τύχη! Ερμής σε συνεργασία με Πλούτωνα όπως και η Αφροδίτη «κολλητούλα» του Δία, πρώτη μέρα του Μάρτη! 

2 Μαρτίου: Και τα καλά (ειδικά σε μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις) συνεχίζονται και σήμερα με το Τρίγωνο Ερμή-Δία! Οι τυχεροί; ΞανάΤαύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

4 Μαρτίου: Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου αλλά και του 3ου δεκαημέρου, η εβδομάδα λήγει με τον πιο γλυκό (και ερωτικό βεβαίως-βεβαίως) τρόπο! Φουλ συναίσθημα και έτοιμο να εκφραστεί!

11 Μαρτίου: Ξαφνική, ανέλπιστη και απρόσμενη εύνοια για Κριούς, Ζυγούς, Λέοντες, Υδροχόους, Τοξότες και Δίδυμους του 3ου δεκαημέρου, με το Τρίγωνο Άρη-Ουρανού! Διεκδικείτε αυτό που θέλετε και το αποκτάτε, αμέσως, χωρίς καν να το περιμένετε! Επιπλέον, είστε και εσείς οι Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, που θα κερδίσετε αυτό (ή αυτόν) που επιθυμείτε με όπλο την πειθώ, την δυναμικότητα, την γοητεία και κυρίως την σεξουαλικότητα σας, αφού ο Ήλιος «εξαγωνίζει» τον Πλούτωνα! 

13 Μαρτίου: Τύχη, τύχη και πάλι τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής μας και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ιδίως αν ανήκουμε στους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου! Μην χάσετε ευκαιρία! Οι δυνατότητες θα είναι πάμπολλες με Δία και Ήλιο να τα «βρίσκουν»! 

20 Μαρτίου: Συνεργασία Αφροδίτης-Ερμή σήμερα και αρχίζουν οι ερωτικές εξομολογήσεις, τα μηνύματα αγάπης, τα ερωτικά τηλεφωνήματα και οι συναισθηματικές συναντήσεις! Τα… ερωτευμενάκια; Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου! 

29 Μαρτίου: Ναι, ναι, ναι! Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού και όλα αλλάζουν σε έρωτα και χρήμα για Κριούς, Ζυγούς, Λέοντες, Υδροχόους, Τοξότες και Δίδυμους του 3ου δεκαημέρου! Ξαφνικές θετικές εξελίξεις, αλλαγές και πλήρης ανανέωση, βελτιώνουν την ερωτική σου ζωή και γεμίζουν το πορτοφόλι σου!  

Ο Κακός Μάρτης!

1 Μαρτίου: Πολλά τα νευράκια και οι γκάφες στα λόγια για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Ο Ερμής κοντράρεται με τον Άρη και βγάζει επιθετικότητα στα λόγια, παρορμητικά λάθος μηνύματα και επιπολαιότητα στις επαφές…

4 Μαρτίου: Οκ… Καλός ο ρομαντισμός και το συναίσθημα με την σημερινή Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, αλλά δυστυχώς, για άλλη μια φορά, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, πέφτουν στην παγίδα της εξιδανίκευσης, της ψευδαίσθησης και του… παραμυθιάσματος!

11 Μαρτίου:  Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς με το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου.. Λόγια σκληρά και απότομα, ψυχρά, αυστηρά και… άκαρδα. Δυστυχώς πολλοί από τους Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και Ζυγούς του 1ου δεκαημέρου, δεν θα μπορέσουν να γλιτώσουν τις… ρήξεις! 

13 Μαρτίου: Και οι ρήξεις και τα… τελεσίγραφα συνεχίζονται για Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και Ζυγούς του 1ου δεκαημέρου… Αυτή τη φορά ο Κρόνος κοντράρεται με την Αφροδίτη και εκτός από τις οικονομικές απώλειες, θα υπάρξουν-δυστυχώς-και κάποιοι χωρισμοί! 

24 Μαρτίου: Αχ αυτοί οι μοιραίοι έρωτες και τα ανεξέλεγκτα πάθη… Ναι οκ, έχουν την γοητεία τους αλλά όταν η Αφροδίτη Τετραγωνίζει τον Πλούτωνα, το αποτέλεσμα θα είναι μεγάλα λάθη, πολλά δάκρυα, παιχνίδια εξουσίας και ερωτικοί… πόλεμοι! Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, προσέχουν οπωσδήποτε να μην παρασυρθούν σε λάθος έρωτες αλλά και αλόγιστα έξοδα! 

29 Μαρτίου: Και οι ρήξεις κάνουν τον… κύκλο τους αυτό το μήνα για Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και Ζυγούς του 1ου δεκαημέρου… Άλλη μια φορά ο Κρόνος κάνει το… «θαύμα» του, αυτή τη φορά κοντράροντας τον Ήλιο και φέρνει ρήξεις, τελεσίδικες αποφάσεις και επώδυνες αλλά αναγκαίες εξελίξεις!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ