Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Tripadvisor: Τρεις ελληνικές παραλίες ανάμεσα στις 25 καλύτερες της Ευρώπης- Δείτε ποια είναι στη λίστα με τις 25 καλύτερες του κόσμου (ΦΩΤΟ)

Το ελαφονήσι στην Κρήτη ανάμεσα στις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης και του κόσμου

Τρεις ελληνικές παραλίες βρίσκονται στη λίστα με τις 25 καλύτερες της Ευρώπης σύμφωνα με τα Travelers’ Choice Awards for Beaches 2018 , που έδωσε στη δημοσιότητα το Tripadvisor. Μία από αυτές βρίσκεται και στη λίστα με τις 25 καλύτερες παραλίες του κόσμου, σύμφωνα με τα Travellers Choice Awards.

 

Ελαφονήσι Κρήτη- Φώτο Tripadvisor

 

Σύμφωνα με το Trip Advisor, το Ελαφονήσι στην Κρήτη, βρίσκεται στη δεύτερη θέση ανάμεσα στις 25 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη και στην ενδέκατη θέση ανάμεσα στις 25 καλύτερες παραλίες του κόσμου.

 

Ελαφονήσι- Κρήτη Φώτο Tripadvisor

 

Στις λίστες με τις καλύτερες παραλίες του κόσμου και της Ευρώπης, το Ελαφονήσι χαρακτηρίζεται από τους χρήστες του Tripadvisor, ως “Εξωτική παραλία συγκλονιστικού κάλλους”.

Ελαφονήσι Κρήτη- Φώτο Tripadvisor

 

Στην όγδοη θέση στη λίστα με τις 25 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης βρίσκεται η Λιμνοθάλασσα Μπάλου στον Κίσσαμο της Κρήτης, την οποία οι χρήστες του Trip advisor χαρακτηρίζουν "όνειρο".

Μπάλος Κρήτη- Φώτο Trip Advisor

 

Στην ενδέκατη θέση στις 25 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη βρίσκεται η παραλία Σίμου στην Ελαφόνησο στη Λακωνία την οποία οι χρήστες του Tripadvisor χαρακτηρίζουν "παράδεισο".

Παραλία Σίμου- Λακωνία- Φώτο Tripadvisor

 

Στην πρώτη θέση της λίστας με τις 25 καλύτερες παραλίες του κόσμου, βρίσκεται η παραλία Grace Bay, στα νησιά Τρεκς και Κέικος.

Grace Bay - Φώτο- Trip Advisor

 

Στην πρώτη θέση της λίστας με τις 25 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης, βρίσκεται η La Concha Beach , στο Σαν Σεμπάστιαν στην Ισπανία.

La Concha Beach - Φώτο Trip Advisor
 
Το άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στο MadeinGreecenews στις 23/2/2018

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ