Νεαρή Αμερικανίδα θέλει να παντρευτεί το Tetris της- Είχε πλατωνική σχέση και με το κομπιούτερ....(ΦΩΤΟ)

Σημεία των καιρών; Η έλειψη ανθρώπινης επικοινωνίας στις μέρες μας; ή..... απλά ιδιοτροπίες;

Ο έρωτας με έρωτα περνάει ως γνωστόν, και ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσεις μια αγάπη είναι να βρεις μια άλλη. Σοφή συμβουλή και πιάνει πάντα. Αυτό έκανε και η 20χρονη  Noorul Mahjabeen Hassan, από το Ορλάντο της Φλόριντα, η οποία είναι γνωστή και ως "Fractal Tetris Huracan", (θα διαβάσετε στη συνέχεια γιατί). Η Noorul λοιπόν, στο τέλος ενός "ερώτα" αποφάσισε να βρει έναν άλλο για να τον ξεπεράσει. "Χώρισε" και τώρα δηλώνει ευτυχισμένη με τον "καινούργιο της σύντροφο".

Η ιστορία δεν θα είχε τίποτα πολύ πρωτότυπο αν ο παλιός της έρωτας δεν ήταν ένα κομπιουτεράκι τσέπης, ο Pierre, και ο καινούργιος της έρωτας ένα  Tetris.Η Fractal ξεκίνησε τη σχέση της με τον Tetris τον Σεπτέμβριο του 2016 και τώρα ξοδεύει έως και δώδεκα ώρες την ημέρα παίζοντας σε ιστοσελίδες, στο τηλέφωνό της και στον Gameboy. Φυσικά, είναι μια στενή σχέση. Η Fractal λέει ότι κοιμάται με τον Tetris και απολαμβάνει μια φυσική σχέση με αντικείμενα που έχουν θέμα Tetris, συμπεριλαμβανομένων σκληρών δίσκων και μαξιλαριών Tetris. «Μέρος της σχέσης είναι η ικανοποίηση που έχω από την εκκαθάριση των γραμμών και την εκκαθάρισή τους το συντομότερο δυνατόν», εξηγεί η Fractal.

«Τον αγαπώ τόσο πολύ και να πάρω μια τεράστια αίσθηση ικανοποίησης μαζί του. Έχω μια ισχυρή σχέση μαζί του και έχω επενδύσει τόσο πολύ σε αυτόν. », λέει η Fractal για τον αγαπημένο της που όπως δηλώνει θέλει να τον κάνει τον "σύντροφο της ζωής της", να τον παντρευτεί. «Νομίζω πως ο Tetris είναι τόσο όμορφος, έχει να κάνει με την τελειότητα και διεγείρει το μυαλό μου. Σωματικά, παίρνω αυτό το αίσθημα που παίρνουν οι άνθρωποι που έχουν σχέση και ξέρουν πως είναι ο κατάλληλος» συνεχίζει. 

Όσο για τον παλιό της έρωτα τον Pierre; Πάει αυτός.... ξεχάστηκε. Εξάλλου όπως λέει η ίδια σύμφωνα με τη Mirror, η σχέση μαζί του ήταν περισσότερο πλατωνική και δεν κατάφερε να της προσφέρει έντονες ερωτικές συγκινήσεις. 

Η Noorul  είναι διάνοια στα μαθηματικά και φοιτήτρια  και δεν είναι η πρώτη φορά που ερωτεύεται ένα gudjet. Παραδέχεται το σεξουαλικό φετίχ της με τα ηλεκτρονικά αντικείμενα και λέει ότι από το δημοτικό ασκούσαν ισχυρή έλξη σε αυτή τα i-pods,  και οι συσκευές GPS. Μάλιστα βρήκε ομάδες στο internet που υποστηρίζουν την σεξουαλική έλξη από αντικείμενα, όταν διάβασε την ιστορία της Erika Eiffel, μιας γυναίκας που παντρεύτηκε τον πύργο του Άϊφελ και στη συνέχεια τον χώρισε.....

Όσο για την αγάπη της για τον Tetris, για να του δείξει την απόλυτη αφοσίωση της έχει γεμίσει το δωμάτιο της με αντικείμενα και διακοσμητικά που έχουν σχέση με το Tetris. Το ίδιο ισχύει και για τα ρούχα της που έχουν σχέδια και στάμπες  Tetris.

Να μιλήσουμε για τη σκοτεινή πλευρά της τεχνολογίας, την αποξένωση στις μέρες μας..... ή να αφήσουμε το κορίτσι να χαρεί τον έρωτα του; Ιδού η απορία...

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ