Γυναικεία υπόθεση: H Κέιτ Μπλάνσετ, η Αν Χάθαγουεϊ, η Σάντρα Μπούλοκ και η Ριάννα ενώνουν τις δυνάμεις τους και το καινούργιο πόστερ της ταινίας "Ocean's 8" τα "σπάει" (ΦΩΤΟ)

Αυτή τη φορά η "συμμορία" έχει μόνο 8 μέλη και είναι όλα γυναίκες

Οκτώ υπέροχες κλέφτρες, προετοιμάζονται να διαπράξουν μια μνημειώδη ληστεία..... Η Warner Brothers , έδωσε στη δημοσιότητα την Πέμπτη το πόστερ της καινούργιας ταινίας Ocean's 8 συστήνοντας μας, τις "κλέφτρες"  που θα αναλάβουν να ληστέψουν το Met Gala της Νέας Υόρκης.

 Στο νέο σίκουελ που αποτελεί την συνέχεια της γνωστής τριλογίας του Steven Soderbergh  παίζουν η Σάντρα Μπούλοκ, η Κέιτ Μπλάνσετ, η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, η Αν Χάθαγουεϊ, η Μίντι Κάλινγκ, η Σάρα Πόλσον, η τραγουδίστρια Ριάννα και η ράπερ Awkwafina.  Με σύνθημα τη φράση 'every con has its pros,' η Debbie Ocean, (αδερφή του Danny Ocean -Τζωρτζ Κλούνεϋ) , τίθεται επικεφαλής της συμμορίας. Τον ρόλο ερμηνεύει η Σάντρα Μπούλοκ.

Το στόρυ έχει επίκεντρο την Debbie  που βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο με στόχο το Met Gala της Νέας Υόρκης. Για να το πετύχει πρέπει να φτιάξει πρώτα την τέλεια ομάδα.  Όπως αναφέρει η Daily Mail, μετά την έξοδο της από τη φυλακή, στρατολογεί επτά γυναίκες  για να την βοηθήσουν να επιτύχει  μια μεγάλη ληστεία κοσμημάτων .

Στο νέο πόστερ οι οκτώ λησταρχίνες εμφανίζονται παραταγμένες προφίλ να φορούν σκούρα παλτό και γυαλιά. Εκτός από το "βαρύ πυροβολικό" των διάσημων γυναικών ηθοποιών στην ταινία εμφανίζονται και οι Ματ Ντέιμον και Ρίτσαρντ Άρμιτατζ. Η σκηνοθεσία είναι του Γκάρυ Ρος, που έχει κάνει το «The Hunger Games».  

"Είναι πραγματικά διασκεδαστικό",  δήλωσε η Σάντρα Μπούλοκ, "φανταστείτε και τις 8 να τρέχουμε από το πρωί στους δρόμους με κινηματογραφικό μακιγιάζ," συνέχισε. Η 53χρονη ηθοποιός δήλωσε επίσης ότι οι γυναίκες που πρωταγωνιστούν στην ταινία είναι έτοιμες να αντικρούσουν τις αντιρρήσεις αυτών που διαμαρτύρονται για το γυναικείο κάστ.

Η ταινία Ocean's 8 αναμένεται στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2018.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ