Δείτε το νέο Video Clip του Μιχάλη Χατζηγιάννη και φωτό από το backstage!!

Μετά την ατμοσφαιρική μπαλάντα «Θάρρος ή Αλήθεια» και το δυναμικό «Πλάι Πλάι», το «Τρεις Ζωές» σε μουσική -όπως πάντα- του Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους του ταλαντούχου στο συναίσθημα Νίκου Μωραΐτη, συνδυάζει ισχυρή μελωδία, δυνατό beat, ερωτικό στίχο και τη γνώριμη φωνή του τραγουδιστή για να χτίσει μια ένταση που κλιμακώνεται μέχρι το τέλος.

Το νέο video clip του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το τραγούδι Τρεις Ζωές είναι γεγονός!

Μετά την ατμοσφαιρική μπαλάντα «Θάρρος ή Αλήθεια» και το δυναμικό «Πλάι Πλάι», το «Τρεις Ζωές» σε μουσική -όπως πάντα- του Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους του ταλαντούχου στο συναίσθημα Νίκου Μωραΐτη, συνδυάζει ισχυρή μελωδία, δυνατό beat, ερωτικό στίχο και τη γνώριμη φωνή του τραγουδιστή για να χτίσει μια ένταση που κλιμακώνεται μέχρι το τέλος. Σήμερα κυκλοφόρησε και το video clip σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου και Δημήτρη Πλατανιά. Δείτε το παρακάτω κάνοντας κλικ στην φωτογραφία:Backstage από τα γυρίσματα του VideoClip

Tη Δευτέρα 16 Ιουλίου έγιναν τα γυρίσματα του νέου video clip του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το ήδη επιτυχημένο τραγούδι «Τρεις Ζωές», το πιο πρόσφατο single από το άλμπουμ «Θάρρος ή Αλήθεια».

Στα πολύωρα γυρίσματα που έγιναν σε στούντιο στα Μελίσσια, το βραβευμένο σκηνοθετικό δίδυμο των Δημήτρη Πλατανιά και Γιάννη Παπαδάκου χρησιμοποίησε τρεις διαφορετικές μεταξύ τους γυναικείες φιγούρες, που η κάθε μια διεκδικεί για λογαριασμό της τον τραγουδιστή και με τρόπο συμβολικό και αφαιρετικό τον καλεί να ζήσει μια εντελώς διαφορετική ζωή ανάλογα με το ποια τελικά θα επιλέξει.

Στο video clip o Μιχάλης Χατζηγιάννης φόρεσε σακάκι Dimitris Petrou, πουκάμισο και παντελόνι Balmain (Eponymo>More), παπούτσια Alexander McQueen PUMA και αντρικά κοσμήματα Gavello. Τα μοντέλα ντύθηκαν με δημιουργίες Konstantinos Melis by Laskos.


Πηγή: www.athensmagazine.gr
           www.missbloom.grΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ