Θάνατος δημοσιογράφου στη Δανία: Σκοτώθηκε γιατί μου έφυγε η καταπακτή από τα χέρια λέει ο εφευρέτης

Ο 46χρονος πολυεκατομμυριούχος εφευρέτης, Πίτερ Μάντσεν, που κατηγορείτε για τον φόνο της 30χρονης δημοσιογράφου Κιμ Βαλ.

Ο 46χρονος πολυεκατομμυριούχος εφευρέτης, Πίτερ Μάντσεν, που κατηγορείτε για τον φόνο της 30χρονης δημοσιογράφου Κιμ Βαλ έδωσε τη δική του εκδοχή για το ατύχημα στο δικαστήριο της Δανίας.

Όπως είπε ο Μάντσεν όλα συνέβησαν όταν του έφυγε από τα χέρια η καταπακτή με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα η δημοσιογράφος στο κεφάλι.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα βγει από το υποβρύχιο και κρατούσα την βάρους 70 κιλών καταπακτή αλλά έχασα την ισορροπία μου και μου έφυγε από τα χέρια με αποτέλεσμα να την χτυπήσει στο κεφάλι».

Η τελευταία φωτογραφία της δημοσιογράφου στο υποβρύχιο

Σε ερώτηση του δικαστηρίου γιατί η σορός της Βαλ βρέθηκε ακρωτηριασμένη, Πίτερ Μάντσεν δεν έδωσε καμία απάντηση.

Ενώ για τον λόγο που τον οδήγησε να ρίξει το πτώμα στο νερό απάντησε: «Δεν ήθελα ένα πτώμα στο υποβρύχιό μου. Της έδεσα ένα σκοινί στα πόδια και την τράβηξα έξω».

Ερωτηθείς γιατί επιχείρησε να βυθίσει το υποβρύχιο στο οποίο συνέβη το ατύχημα ο Μάντσεν είπε ότι «το αποφάσισα γιατί δεν ήθελα να συνεχίσω να κάνω τη ζωή που έκανα και έκρινα ότι το τέλος που άρμοζε στον Πίτερ Μάντσεν ήταν μέσα στο Ναυτίλο».

Ο 46χρονος πολυεκατομμυριούχος εφευρέτης, Πίτερ Μάντσεν

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ