Χωρίζει και ο Μπράιαν Φέρι την κατά 37 χρόνια νεότερη σύζυγο του Αμάντα

Ο Βρετανός τραγουδιστής Μπράιαν Φέρι, ανακοίνωσε το διαζύγιο του από την σύζυγο του Αμάντα Σέπαρντ μετά από δύο χρόνια γάμου. Η Αμάντα είναι τριάντα χρονών δηλαδή τριάντα εφτά χρόνια νεότερη από τον 67χρονο Φέρι.

Ο Βρετανός τραγουδιστής Μπράιαν Φέρι, ανακοίνωσε το διαζύγιο του από την σύζυγο του Αμάντα Σέπαρντ μετά από δύο χρόνια γάμου. Η Αμάντα είναι τριάντα χρονών δηλαδή τριάντα εφτά χρόνια νεότερη από τον 67χρονο Φέρι.



Η 30χρονη μετακόμισε πριν λίγες ημέρες από το σπίτι που μοιράζονταν με τον ηθοποιό, μετά από δεκάδες καυγάδες σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν βρισκόταν καθόλου συχνά στο ίδιο σπίτι.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν δύο χρόνια σε μια απλή τελετή στα νησιά Turks & Caicos.
Ο Φέρι, ήταν πριν παντρεμένος με την Λούσι Χέλμορ, με την οποία είχε τέσσερα παιδιά. Ο μεγαλύτερος γιος του ήταν στην ηλικία της δεύτερης συζύγου του.


Να τι έγραφε μόλις πριν δύο χρόνια ο Τύπος για το γάμο της 29 χρονης Αμάντα με τον Μπράιν Φέρι:

"Γαμπρός ντύθηκε ο 66χρονος διάσημος ρόκερ στο πλευρό της αγαπημένης του, Αμάντα Σέπαρντ (Amanda Sheppard). Τι και αν εκείνη είναι 37 χρόνια νεότερή του; Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail, η 29χρονη υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων είπε το ναι στον Μπράιαν Φέρι (Bryan Ferry) την περασμένη εβδομάδα σε μια πολύ ρομαντική και άκρως ιδιωτική τελετή στα νησιά Τερκς & Κάικος και συγκεκριμένα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο "Amanyara".



Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος για τον διάσημο τραγουδιστή των Roxy Music, ο οποίος έχει τέσσερις γιους από τον πρώτο του γάμο με τη Λούσι Χέλμορ (Lucy Helmore) που κράτησε 21 χρόνια.

Μάλιστα, ο μεγαλύτερος γιος του, Ότις (Otis) είναι συνομήλικος της νέας της συζύγου. Ο Άιζακ (Isaac) είναι 26 χρονών, ο Τάρα (Tara) 21ός και ο Μέρλιν (Merlin) 20.



Ο Φέρι μίλησε πρόσφατα για τη σχέση του με την κατά πολύ νεότερη σύντροφό του στο περιοδικό "Live". "Η αλήθεια είναι ότι στην ηλικία μου δεν γνωρίζει κανείς ενδιαφέροντες ανθρώπους που δεν είναι παντρεμένοι", εξήγησε ο Μπράιαν, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ασχολείται με τη μουσική και με αυτό τον τρόπο έρχεται σε συνεχή επαφή με κόσμο διαφόρων ηλικιών, είτε μέσω του κοινού του είτε μέσω των συνεργατών του.
Πάντως, τον καιρό που ο διάσημος μουσικός έγραφε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, το τραγούδι "Slave to love" (θυμηθείτε το στο βίντεο που ακολουθεί), η Αμάντα ήταν μόλις 2 χρονών. Το 1985, για να μην χάσετε χρόνο με τις πράξεις… Ε, και;"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ