Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Η Πανσέληνος τον Σεπτέμβριο στους Ιχθείς και οι προβλέψεις ζωδίων

Η επιρροή της θα είναι αισθητή μέχρι τη Νέα Σελήνη της 20ηςΣεπτεμβρίου.

Ο Σεπτέμβριος φέρνει μαζί του μια Πανσέληνο στους Ιχθείς, στις 6-9-2017, ώρα 10:03 Ελλάδος, ένα φεγγάρι που βγάζει στο προσκήνιο θέματα και καταστάσεις που σχετίζονται με τη φαντασία, τη διαίσθηση, τη συμπόνια, την ονειροπόληση, την απόδραση, τη θυματοποίηση και την πνευματικότητα.

Η Πανσέληνος και το εκρηκτικό μίγμα με άλλες όψεις

Με τον Ποσειδώνα να σχηματίζει στενή σύνοδο με τη Σελήνη, φαίνεται πως τα παραπάνω οξύνονται και πως ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια ψέματα, εξαπατήσεις, θέματα που αφορούν τη χρήση και την κατάχρηση ουσιών αλλά και ό,τι αφορά σε ψυχικές ασθένειες. Ο θρησκευτικός φανατισμός και το μεταναστευτικό έρχονται και πάλι σε πρώτο πλάνο, όπως αναφέρει το myastro.gr

Παράλληλα, ο Άρης έχει μόλις εισέλθει στο ζώδιο της Παρθένου, τονίζοντας ακόμη περισσότερο το άξονα που αφορά στην προσφορά και τον αλτρουισμό. Η ανιδιοτέλεια και οι πράξεις αυτοθυσίας θα είναι κυρίαρχες τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, ο Ερμής βρίσκεται στάσιμος προς ορθόδρομος κατά την κορύφωση του φαινομένου, φανερώνοντας πως ενδέχεται να προκύψουν συζητήσεις που εκκρεμούσαν, διαφωνίες που είχαν μείνει ανοιχτές ή πληροφορίες που συνθέτουν το παζλ σε μία κατάσταση που μας απασχόλησε στο πρόσφατο παρελθόν.

ΚΡΙΟΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Κριού, η Πανσέληνος στους Ιχθείς επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με ανάγκη σου για απόδραση, με τις σωματικές και τις ψυχικές σου ανάγκες. Οι εναλλαγές στη διάθεσή σου, ενδεχομένως, να είναι έντονες τις μέρες γύρω από την κορύφωση του φαινόμενου, καθώς θα έχεις την αίσθηση ότι κλείνει ένας συναισθηματικός κύκλος και πως χρειάζεται να αντιμετωπίσεις φόβους ή απωθημένα σου. Καλό είναι να φροντίσεις το σώμα και την ψυχή σου και να αποφύγεις επιβλαβείς για το οργανισμό σου συνήθειες...

ΤΑΥΡΟΣ

Για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων ενεργοποιεί τον οίκο που σχετίζεται με τους στόχους, τα όνειρά σου και τις κοινωνικές επαφές σου. Φαίνεται πως καλείσαι να κλείσεις κάποιες επαγγελματικές ή αισθηματικές σου υποθέσεις τις μέρες αυτές, ενώ ενδεχομένως να συνειδητοποιήσεις ότι έχει έρθει η στιγμή να εγκαταλείψεις κάποια σχέδια. Παράλληλα, η σχέση σου με κάποιο φιλικό πρόσωπο πιθανόν να παρουσιάσει κάποιες εξελίξεις το προσεχές διάστημα και δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν κάποια ψέματα ή νιώσεις πως εξαπατήθηκες. Από την άλλη, η παροχή ή η λήψη βοήθειας από έναν φίλο/η είναι ακόμα ένα πιθανό σενάριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου ενεργοποιεί θέματα που αφορούν την καριέρα σου και την επαγγελματική πορεία σου . Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο, από τον τομέα των σχέσεων, επηρεάζει σημαντικά θέματα που αφορούν τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες σου και δεν αποκλείεται να κλείσει ένας κύκλος στον δεσμό σου ή στη σχέση σου με κάποιον συνάδελφο. Παράλληλα, είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις σε επίπεδο ανωτέρων στον χώρο της δουλειάς σου ή ακόμη και να αλλάξεις επάγγελμα και προσανατολισμό ή να εγκαταλείψεις κάποια φιλοδοξία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου, η Πανσέληνος στους Ιχθείς φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, την εκπαίδευση και την γενικότερη κοσμοθεωρία σου. Τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου ενδεχομένως να κλείσει ένας κύκλος που αφορά ένα επαγγελματικό εγχείρημα σε μια άλλη χώρα, ένα μεταπτυχιακό ή μια παλιότερη συνεργασία σου με το εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να αποφύγεις οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα τις ημέρες αυτές και να προσέξεις το ενδεχόμενο να γίνεις ευκολόπιστος, πέφτοντας θύμα επιτήδειων. Αντίθετα, είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείς με πνευματικές δραστηριότητες και να καλλιεργήσεις το διαισθητικό σου κομμάτι.

ΛΕΩΝ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα, η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει την οικονομική σου κατάσταση και το ψυχολογικό σου κομμάτι. Φαίνεται πως τις μέρες αυτές θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις οφειλές ή χρέη προς τρίτους, ενώ καλό είναι να αποφύγεις υπογραφές ή δανεισμούς, καθώς υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείς. Παράλληλα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στο εισόδημα του/της συντρόφου σου που σου δημιουργεί ανασφάλεια, ενώ αν έχεις χωρίσει πρόσφατα ίσως έρθουν στην επιφάνεια κάποιες αναμνήσεις ή ψυχικά τραύματα που σου άφησε αυτή η σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σένα που ανήκεις στο ζώδιο της Παρθένου, η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονά σου, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο που αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι πιθανό να υπάρξει κάποια αλλαγή στις συναδελφικές σχέσεις ή να κλείσει μια συνεργασία σου, ενώ όσον αφορά τα αισθηματικά σου, φαίνεται πως κλείνει μια αισθηματική σου υπόθεση τις μέρες αυτές, είτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν με το οποίο επανασυνδέθηκες πρόσφατα, είτε μέσα από μια κατάσταση που βίωνες στην παρούσα σχέση σου. Τέλος, το φεγγάρι αυτό ενδέχεται να επηρεάσει και άλλες σχέσεις σου, κοινωνικές ή συγγενικές, αποκαλύπτοντας ψέματα ή μια μεγάλη σου αυταπάτη…

ΖΥΓΟΣ

Αν αντιπροσωπεύεις το ζώδιο του Ζυγού, η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει θέματα που αφορούν την εργασία, το σώμα και την καθημερινότητά σου. Το προσεχές διάστημα ίσως υπάρξει κάποια αλλαγή σε θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητές σου, το ωράριο ή την έδρα της εργασίας σου, ενώ δεν αποκλείεται απλώς να αισθανθείς αυξημένη κόπωση και μια ανάγκη για απομόνωση και ξεκούραση. Παράλληλα, φαίνεται πως το σώμα σου θα χρειαστεί αυξημένη προσοχή και φροντίδα τις μέρες αυτές και καλό είναι να αποφύγεις, όσο το δυνατόν, βλαβερές συνήθειες που το επιβαρύνουν. Επίσης, προσπάθησε να βρεις τρόπους για να κατευνάζεις το άγχος και να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Σκορπιού, η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά το φλερτ, την αυτοπεποίθηση, την δημιουργικότητά σου και τις σχέσεις με τα παιδιά. Φαίνεται πως ολοκληρώνεται ένας κύκλος που σχετίζεται με τα παραπάνω και πως οι μέρες αυτές εμπεριέχουν συναντήσεις με μοιραία πρόσωπα, καθώς και εξελίξεις που επηρεάζουν σημαντικά τη διάθεσή σου. Ένας νέος, μαγικός έρωτας ή η απομάκρυνση ενός σημαντικού προσώπου, αλλάζουν τα δεδομένα σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι πιθανές επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, τα οποία δεν σου κάνουν ξεκάθαρες τις προθέσεις τους…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Τοξότη, η Πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν το σπίτι, τις οικογενειακές σου σχέσεις και γενικά την ακίνητη περιουσία σου. Εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι σου ή κάποια αλλαγή στη ζωή ενός γονέα, ενδέχεται να σε απασχολήσουν έντονα το προσεχές διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να εγκαταλείψεις τον τόπο διαμονής σου. Λόγω των όψεων που συμμετέχουν στο φαινόμενο, είναι επίσης πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια παιδικά τραύματα, μια παρελθοντική απώλεια ή μια δύσκολη συγκυρία που είχες βιώσει και πλέον, να αναγκαστείς να δεις κάποια πράγματα από διαφορετικό σκοπιά…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Αιγόκερου, η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τον οίκο που αφορά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, τις σχέσεις με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις τις μέρες αυτές, στις οποίες εκφράζεσαι με περισσότερη φιλευσπλαχνία και συμπόνια ή ακόμη και να νιώσεις την ανάγκη να συγχωρέσεις ένα πρόσωπο που σε απογοήτευσε στο παρελθόν, επιδιώκοντας μια συνάντηση. Από την άλλη, καλό είναι να προσέξεις λίγο περισσότερο τις μετακινήσεις σου, καθώς υπάρχουν αυξημένα ενδεχόμενα να αποσπαστεί η προσοχή σου ή να έχεις αδυναμία συγκέντρωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Υδροχόου, η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με την οικονομική σου κατάσταση, τις αξίες και τα ταλέντα σου. Ίσως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές ή και απώλειες στο εισόδημά σου αυτή την περίοδο, οι οποίες πλήττουν το αίσθημα της ασφάλειας. Καλό είναι να διαχειριστείς με σύνεση τα χρήματά σου το προσεχές διάστημα, να αποφύγεις δανεισμούς και να προσέξεις ποια πρόσωπα εμπιστεύεσαι, καθώς ενδέχεται να εξαπατηθείς. Επίσης, καλό είναι να αποφύγεις επενδύσεις και την ανάληψη κάποιου οικονομικού ρίσκου. Αντίθετα, είναι μια καλή περίοδος για να καλλιεργήσεις καλλιτεχνικά ταλέντα που διαθέτεις και να εστιάσεις στο σύστημα αξιών σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, τους Ιχθείς, επηρεάζοντας άμεσα την διάθεσή σου και τις σχέσεις σου. Ίσως, βρίσκεσαι σε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών που αφορούν την δουλειά και το μέλλον σου, ενώ τις ημέρες αυτές, ίσως νιώσεις πως ολοκληρώνεται ένας σημαντικός κύκλος στη ζωή σου και πως καλείσαι να περάσεις σε ένα καινούριο στάδιο, το οποίο πιθανόν να αφορά και τον δεσμό σου. Παράλληλα, ίσως νιώσεις λίγο πιο ευερέθιστος ή ευάλωτος το προσοχές διάστημα, γι’ αυτό καλό είναι να βρεις τρόπους για να κατευνάσεις το άγχος και να αντλήσεις το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι. Η τέχνη και οι πνευματικές δραστηριότητες είναι ιδανικοί δίοδοι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ