Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Στέλνετε μηνύματα στην Κατερίνα Βρανά, της φτιάχνουν το κέφι - Η ανακοίνωση της οικογένειας - Από τον Απρίλιο στο νοσοκομείο

Η οικογένειά της, σε ανακοίνωση για την εξέλιξη της υγείας της, σημειώνει ότι η ηθοποιός θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να επανέλθει πλήρως.

Η Κατερίνα Βρανά παραμένει στο νοσοκομείο, από τα τέλη Απριλίου, όμως πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η οικογένειά της, σε ανακοίνωση για την εξέλιξη της υγείας της, σημειώνει ότι η ηθοποιός θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να επανέλθει πλήρως.

Ακόμη, εκφράζεται η ευγνωμοσύνη της Κατερίνας Βρανά για τα μηνύματα στήριξης, τα οποία της φτιάχνουν το κέφι, όπως σημειώνει η οικογένειά της.

Η ηθοποιός βρισκόταν στη Μαλαισία, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σκωληκοειδίτιδα, αλλά εξαιτίας της καθυστερημένης διάγνωσης υπέστη οξεία περιτονίτιδα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κατερίνα αρρώστησε πολύ βαριά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από το τέλος Απριλίου.

Πλέον είναι εκτός κινδύνου κι αρχίζει να αναρρώνει αργά και σταθερά. Ωστόσο, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να επανέλθει πλήρως.

Η Κατερίνα είναι ιδιαιτέρως ευγνώμων για τις ευχές και τα μηνύματά σας.

Ελπίζουμε όλοι για μια γρήγορη ανάρρωση και να ανέβει γρήγορα πάλι πάνω στη σκηνή. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση σας και τη μη παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής.

Η οικογένεια της Kατερίνας

Υ.Γ Συνεχίστε να στέλνετε τα μηνύματά σας... Τις φτιάχνουν το κέφι!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ