Η Κρητικιά Κωνσταντίνα Παγάνη Μις Υφήλιος 2017 σε καλλιστεία στην Αμερική

Η 24χρονη Κωνσταντίνα Παγάνη, από το Ηράκλειο, συμμετείχε το βράδυ του Σαββάτου στα Παγκόσμια Καλλιστεία Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017!

Ένα όνειρο ζωής για την 24χρονη Ηρακλειώτισσα έγινε πραγματικότητα. Τα προγνωστικά από την πρώτη στιγμή την κατέτασσαν στις πρώτες θέσεις και επαληθεύτηκαν, καθώς βγήκε πρώτη!

Η Κωνσταντίνα έχει σαρώσει τα βραβεία καθώς πρόσφατα, πήρε και τον τίτλο Miss Beaty Fore Crete 2017.

«Πρώτη θέση η Ελλάδα! Ms transcontinental international Δεν πιστεύω στα μάτια μου είμαι πολύ χαρούμενη σας ευχαριστώ όλους!», δήλωσε η Κωνσταντίνα.

Η ίδια είχε μιλήσει πριν το διαγωνισμό στο Flashnews.gr : «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα συμμετάσχω σε παγκόσμια καλλιστεία ούτε καν σαν ιδέα! Ζω το όνειρο μου και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα θα έχω ζήσει αυτό που πάντα λαχταρούσα».

Η Κωνσταντίνα Παγάνη ασχολείται χρόνια με το kick boxing, ενώ με το μόντελινγκ ξεκίνησε να ασχολείται τους τελευταίους μήνες.

«Από το kick boxing βρέθηκα στην πασαρέλα της Αμερικής! Αισθάνομαι υπέροχα και μεγάλη τιμή που θα εκπροσωπήσω την χώρα μου! Όντως αυτοί οι δρόμοι είναι διαφορετικοί αλλά μου αρέσουν τα δύσκολα μονοπάτια».

 

Τα παγκόσμια καλλιστεία Ms International transcontinental πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας.

Η ίδια είχε αναφέρει στο flashnews.gr:

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι να σταματήσει η ενδοοικογενειακή βία που τα χρόνια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα έχει λάβει σημαντικές διαστάσεις.. Stop domestic violence!!!!!»

Φωτογραφίες πριν την έναρξη του διαγωνισμού

Όσο για τα επόμενα βήματα της όμορφη κοπέλας δήλωσε:

«Μετά τον διαγωνισμό αυτό που θέλω να κάνω είναι να συνεχίσω το μόντελινγκ και ποτέ δεν ξέρεις.. ίσως συμμετάσχω και σε άλλους διαγωνισμούς».

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο madeingreece.news στις 29 Μαίου 2017.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ