Βενεζουέλα: Απήγαγαν & σκότωσαν τον ανιψιό της σχεδιάστριας Carolina Herrera ενώ πληρώθηκαν τα λύτρα -Φωτό

Ο Reinaldo Jose Herrera, ανιψιός της σχεδιάστριας Carolina Herrera έπεσε θύμα απαγωγής και παρότι πληρώθηκαν τα λύτρα, ο άντρας δολοφονήθηκε. 

 

Δολοφονημένος σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο Καράκας της Βενεζουέλα, βρέθηκε ο 34χρονος ανιψιός της διάσημης σχεδιάστριας μόδας. 

Ο γενικός εισαγγελέας, σε επίσημη ανακοίνωσή του, ανέφερε ότι η σορός του 34χρονου επιχειρηματία Reinaldo Jose Herrera βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής μέσα σε ένα φορτηγό. Μαζί του βρισκόταν ακόμη μία σορός, αυτή του 31χρονου επιχειρηματία Fabrizio Mendoz, σύμφωνα και με πληροφορίες από τη dailymail.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, οι δύο άντρες απήχθησαν από αγνώστους την ώρα που έτρωγαν σε ένα εστιατόριο στη δυτική πλευρά του Καράκας την Πέμπτη το βράδυ.



Οι δράστες ζήτησαν λύτρα για την απελευθέρωσή τους και παρότι τα λύτρα πληρώθηκαν, ο Herrera και ο Mendoza δολοφονήθηκαν.





Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για τους απαγωγείς, ενώ, όπως τονίζει το Associated Press, κανένας εκπρόσωπος της εταιρία της Herrera δεν ήταν διαθέσιμος για σχόλιο.



Ο Herrera ήταν γιος του Luis Felipe Herrera Guevara. O αδερφός του Guevara, Reinaldo Herrera είναι ο σύζυγος της διάσημης σχεδιάστριας Carolina Herrera

Το Σάββατο, η Carolina Herrera ανέβασε ένα ποστ στο Instagram στη μνήμη του ανιψιού της, κάνοντας λόγο για διαφθορά στη Βενεζουέλα.





«Η μόνη μας ελπίδα είναι ότι η τραγική δολοφονία του νεαρού ανιψιού μας, του Reinaldo και του συνάδελφού του Fabrizio, θα συμβάλει στην μάχη κατά της τρομακτικής σφαγής και των δολοφονιών που διαπράττονται ενάντια στη νεολαία μας στη Βενεζουέλα», έγραψε στη φωτογραφία η σπουδαία σχεδιάστρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ