Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η πρώην Star Hellas Ισμήνη Νταφοπούλου με τον αγαπημένο της εφοπλιστή Διαμαντή Αγγελάκη (Φωτό)

Η ημερομηνία του γάμου παρέμενε μυστήριο, μέχρι που η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram.

Η καλλονή πρώην «Σταρ Ελλάς» Iσμήνη Νταφοπούλου και ο εφοπλιστής Διαμαντής Αγγελάκης, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία 3 χρόνια, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, το βράδυ του Σαββάτου. 

Ο γάμος τους έγινε υπό άκρα μυστικότητα σε κτήμα γνωστού εφοπλιστή στο Πόρτο Χέλι σε κτήμα γνωστού εφοπλιστή.

Η ημερομηνία του γάμου παρέμενε μυστήριο, μέχρι που η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram και στη συνέχεια ανέβασαν στιγμιότυπα κι άλλοι φίλοι της νύφης. 

 

 

 

Ο Διαμαντής Αγγελάκης,  παρά το νεαρό της ηλικίας του, μαζί με τον αδερφό του Γιώργο Αγγελάκη, αποτελούν την τρίτη γενιά της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και έχουν αναλάβει το τιμόνι της ναυτιλιακής εταιρείας Anbros Maritime S.A, την οποία ξεκίνησε ο παππούς τους , το 1934 από τη Σητεία της Κρήτης.

 

«Τα τελευταία δύο-τρία χρόνια τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά διανύω μια από τις καλύτερες μου φάσεις και αισθάνομαι τρομερά ευγνώμων γι’αυτό. 

Είμαι πολύ ήρεμη, χαρούμενη και παράλληλα δημιουργική. 

Εύχομαι να καταφέρω να διατηρήσω αυτή την ισορροπία στη ζωή μου, ανεξάρτητα από το επόμενο βήμα που ενδεχομένως θα αποφασίσω να κάνω στα προσωπικά μου», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη το μοντέλο.

Η Ισμήνη γνώρισε τον άντρα των ονείρων της όταν ένα πρωινό του Αυγούστου επισκέφτηκε αποδεχόμενη την πρόσκληση ενός φίλου του να πάνε στη βίλα της εφοπλιστικής οικογένειας Αγγελάκη στο Λαγονήσι, όπου βρισκόταν και ο Διαμαντής.

Οι δύο νέοι ερωτεύτηκαν από την πρώτη στιγμή.

Μετά την γνωριμία της με τον Διαμαντή Αγγελάκη, η Ισμήνη εγκατέλειψε το μόντελιν και ζει πλέον τον έρωτά της στο πλευρό του, τώρα πλέον, συζύγου της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ