Μήπως έχει και instagram; Κρυφό account Facebook έχει η βασίλισσα Ελισάβετ, tablet αλλά & υπέρκομψο κινητό!

Μα είναι δυνατόν κοτζάμ βασίλισσα και να μην έχει social media...!

Η βασίλισσα Ελισάβετ θέλει να είναι... μέσα σε όλα, ακόμη και στις νέες τεχνολογικές καινοτομίες της εποχής μας.

Σύμφωνα λοιπόν, με τον βασιλικό συγγραφέα Μπρίαν Χόει, η βασίλισσα Ελισάβετ διαθέτει μυστικό λογαριασμό στο Facebook, με άγνωστο αριθμό φίλων, πληροφορίες που γνωρίζουν ελάχιστα άτομα του παλατιού.    

Και όχι μόνο αυτό, αφού η 91χρονη διαθέτει ένα υπερσύγχρονο μοντέλο κινητού τηλεφώνου, από τα κομψότερα στον κόσμο, το οποίο λέγεται πως είναι κρυπτογραφημένο ώστε να μην μπορεί να χακαριστεί.

Ο Χόει αναφέρει ότι τα μαθήματα τεχνολογίας στη βασίλισσα Ελισάβετ προσφέρουν ο εγγονός της Πέτερ Φίλιπς και η αδελφή του, Ζάρα.

Η μεγαλύτερη σε ηλικία μονάρχης του κόσμου, γνωρίζει πώς να γράφει sms, κατέχει iPad και λάπτοπ.

Σύμφωνα με τον Χόει, το κινητό της βασίλισσας φορτίζει η προσωπική της βοηθός και ενδυματολόγος, Άντζελα Κέλυ.

«Είναι ένα πολύ λεπτό μοντέλο, που διαθέτει κάμερα, μικρό και αρκετά φωτεινό, ώστε να χωράει μέσα σε μία τσέπη ή μία τσάντα», δήλωσε στην Daily Mail.

Σίγουρα η πιο ευχάριστη τηλεφωνική κλήση που έλαβε ποτέ η βασίλισσα είναι στις 22 Ιουλίου 2013, όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ της τηλεφώνησε στην προσωπική της γραμμή, για να της ανακοινώσει ότι απέκτησε έναν δισέγγονο, τον πρίγκιπα Γεώργιο, όπως ανέφερε ο συγγραφέας.

Η βασιλική οικογένεια θεωρείται πρωτοπόρα στη χρήση τεχνολογιών και ήταν από τις πρώτες στη Βρετανία που χρησιμοποίησε τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ