Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Good news από την COSMOTE: Δωρεάν Mobile Internet για τα επόμενα 6 Σαββατοκύριακα

5GB εντελώς δωρεάν κάθε Σαββατοκύριακο έως τις 5 Ιουνίου. 

Δωρεάν Mobile Internet για τα επόμενα 6 Σαββατοκύριακα προσφέρει η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές της συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, για να σερφάρουν ξέγνοιαστα από το κινητό τους.

Οι πελάτες συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου της COSMOTE θα έχουν δωρεάν 5GB για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, 5GB για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και άλλα τόσα κάθε Σαββατοκύριακο στο ενδιάμεσο διάστημα.

Οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να ενεργοποιήσουν τα δωρεάν 5GB1 τους κάθε εβδομάδα, έως και τις 4 Ιουνίου, μπαίνοντας από το κινητό τους στο myinternet.cosmote.gr.

Εναλλακτικά μπορούν να στείλουν, πριν από κάθε Σαββατοκύριακο, SMS με τη λέξη «ΣΚ» στο 1256, αν είναι συνδρομητές συμβολαίου, ή «ΣΚ5GB» στο 1330, αν διαθέτουν καρτοσυμβόλαιο.

Με ανοιξιάτικη διάθεση και το καλοκαίρι πιο κοντά, η COSMOTE «ακούει» την ανάγκη των πελατών της για περισσότερο «έξω» και τους προσφέρει ακόμα περισσότερο δωρεάν Mobile Internet.

Έτσι θα μπορούν να σερφάρουν ατελείωτα από το κινητό τους και να μοιράζονται τα πάντα με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, χάρη στα αξεπέραστα 4G / 4G+ δίκτυα COSMOTE, τα Νο1 δίκτυα σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ