Σέξι εσώρουχα αξίας 2,7 εκ. ευρώ για τον... Κιμ Γιονγκ Ουν!

Περίπου 2,7 εκατομμύρια ευρώ ξόδεψε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν,αυτή τη φορά όχι για πλικά συστήματα αλλά... για σέξι εσώρουχα!

Όχι για τον εαυτό του βέβαια αλλά για την περίφημη γυναικεία μπάντα που διασκεδάζει τον ισχυρό άνδρα και τους φίλους του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun, που επικαλείται μαρτυρίες αποστατών της Βόρειας Κορέας, αλλά και τα επίσημα στοιχεία του Διεθνούς Κέντρου Εμπορίου, ο Κιμ Γιονγκ Ουν ξόδεψε το περασμένο έτος περίπου 3 εκατ. ευρώ για ζαρτιέρες και άλλα πολυτελή εσώρουχα των κοριτσιών της μπάντας, τα οποία εισήγαγε από την Κίνα. 

Η μπάντα αποτελείται από νεαρές μαθήτριες (κάποιες είναι ακόμα και 13!) και παρθένες.


Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η παρθενία τους, πριν γίνουν σεξουαλικές σκλάβες του Κιμ Γιονγκ Ουν. 
Το συγκρότημα αυτό των κοριτσιών ονομάζεται Pleasure Squad (η συμμορία της απόλαυσης).

Ξοδεύει, επίσης, εξωφρενικά ποσά για σαμπάνιες, άλογα, ακριβά κρασιά, σοκολάτες, ελβετικά τυριά και μακιγιάζ, όσο ο λαός που κυβερνά αγωνίζεται για τα βγάλει πέρα καθημερινά, με τις παροχές του κράτους να περιλαμβάνουν 650 γραμμάρια καλαμπόκι, ρύζι και κρέας την ημέρα.

Πέρυσι μάλιστα, είχε δώσει και 33 εκατομμύρια λίρες για τη δημιουργία αγαλμάτων του ίδιου, του πατέρα του και του παππού του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ