Η επιστροφή της Ευγενίας Μανωλίδου στην TV με το I love my country και της Ναταλίας Γερμανού στον Ant1

 Από τη συχνότητα του Alpha φαίνεται πως επιστρέφει στην τηλεόραση η Ευγενία Μανωλίδου, καθώς πέρασε με επιτυχία κάστινγκ για την παρουσίαση ενός νέου παιχνιδιού.

 Από τη συχνότητα του Alpha φαίνεται πως επιστρέφει στην τηλεόραση η Ευγενία Μανωλίδου, καθώς πέρασε με επιτυχία κάστινγκ για την παρουσίαση ενός νέου παιχνιδιού.


Όπως γράφει το enimerosi24, η μουσικός και παρουσιάστρια είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό για την παρουσίαση του ολλανδικής έμπνευσης παιχνιδιού «I love my country» που προβλέπει και την ύπαρξη δύο ομάδων τηλεθεατών με έναν γνωστό πρόσωπο επικεφαλής. Καθώς για τις θέσεις αυτές γίνονται συζητήσεις με τον Νίκο Μουτσινά και των Σωτήρη Καλυβάτση, είναι πιθανό η Ευγενία Μανωλίδου να συνεργαστεί μαζί τους.


Στο Ant1 θα συνεχίσει την μακρόχρονη καριέρα της η Ναταλία Γερμανού με το κανάλι να την καλωσορίζει και επίσημα μέσα από δελτίο τύπου, αναφέρει το iefimerida.gr.

«Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει την Ναταλία Γερμανού η οποία ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού. Η γνώστη παρουσιάστρια που έχει μια εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1».

Αυτό γράφει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού που μετατρέπει την Ναταλία Γερμανού στην πέμπτη βαρύγδουπη μεταγραφή του μέσα σε μερικές μέρες, μετά τους Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά, Γρηγόρη Αρναούτογλου και Μαρία Μπεκατώρου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η δημοφιλής παρουσιάστρια είχε προτάσεις και από άλλα κανάλια, αλλά προτίμησε την σιγουριά που της πρόσφεραν οι άνθρωποι του Ant1.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ