Η Μελάνια Τραμπ στην πρώτη της συνέντευξη ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ: Λέω στο Ντόναλντ συνέχεια πως ξεπερνάει τα όρια

Η Μελάνια Τραμπ έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις προεδρικές εκλογές, ως η μέλλουσα Πρώτη Κυρία και μίλησε για όλα!

Η συνέντευξη έγινε στο γνωστό ολόχρυσο διαμέρισμα τους στον Trump Tower και η Μελάνια δέχτηκε τις ερωτήσεις της Lesley Stahl από το 60 Minutes ενώπιον του συζύγου της.

Όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε ποιος θα ήθελε να είναι ο σκοπός της ως Πρώτη Κυρία, θίγοντας το ζήτημα του bullying στα κοινωνικά δίκτυα, η Μελάνια έδειξε να ενδιαφέρεται. Ο Ντόναλντ Τραμπ άλλωστε είναι γνωστό ότι στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές το δημοφιλές μέσο για να επιτεθεί στους αντιπάλους του. Από την πλευρά του όμως το πρώην μοντέλο όμως τόνισε ότι το να βοηθήσει στην καταπολέμηση του online bullying είναι πρωταρχικό της μέλημα.

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό γιατί πολλά παιδιά και έφηβοι πληγώνονται», είπε και συνέχισε: «Και πρέπει να τους διδάξουμε πως να μιλούν ο ένας στον άλλο, πως να φέρονται ο ένας στον άλλο και μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους με τον σωστό τρόπο».

Για τον σύζυγό της και τον λογαριασμό του στο Twitter δήλωσε: «Λοιπόν, ορισμένες φορές τον έβαλε σε μπελάδες. Αλλά βοήθησε επίσης». Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η απάντησή της στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν πιστεύει ότι ο σύζυγός της έχει ξεπεράσει το όριο. «Του το λέω όλη την ώρα», είπε το πρώην μοντέλο για να δεχθεί την ερώτηση αν τελικά την ακούει. «Νομίζω ότι με ακούει. Αλλά στο τέλος θα κάνει αυτό που θέλει. Είναι ενήλικας. Γνωρίζει τις συνέπειες. Και του δίνω τη συμβουλή μου. Και μπορεί να κάνει ό,τι του αρέσει με αυτή», τόνισε.

Ωστόσο, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να σταμάτησε να τουιτάρει ο ίδιος προσωπικά από τις 20 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ