Σάλος στην Ρωσία με τις αισθησιακές φωτογραφίες πανέμορφης συζύγου υπουργού: Η Σβετλάνα ξεσήκωσε θύελλα ξαπλωμένη στην άμμο

Η Ζβετλάνα Ζαχάροβα  είναι η 45χρονη, πανέμορφη σύζυγος του Ρώσου αναπληρωτή υπουργού Άμυνας, Τιμούρ Ιβανόφ. 

Μέχρι σήμερα εμφανιζόταν στο πλάι του υπέρκομψη, καλοντυμένη και ελαφρώς σέξι. Για άγνωστους λόγους, αποφάσισε να προχωρησει στο επόμενο στάδιο εκθέτοντας τα κάλλη της στο διαδίκτυο με φωτογραφίες από τις διακοπές της σε κάποια εξωτική παραλία.

Το αποτέλεσμα είναι ο Βλάντιμιρ Πούτιν να γίνει έξαλλος και να θέλει να την τιμωρήσει, ενώ ο σύζυγος της κινδυνεύει να χάσει την δουλειά του. 

Η πανέμορφη 45άρα εμφανίζεται τόπλες να αντικρίζει την καταγάλανη θάλασσα, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο ποζάρει ξαπλωτή μπρούμυτα στην άμμο, με τον ίσκιο ενός φοινικόφυλλου να «αγκαλιάζει» τη γυμνή πλάτη της.


Τα σχόλια που αναρτήθηκαν στις φωτογραφίες ήταν πολλά, ορισμένα ωστόσο έδωσαν μία διαφορετική διάσταση.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που ανέφερε «τουλάχιστον τώρα οι Ρώσοι στρατιώτες γνωρίζουν για ποιανού τον κ... δίνουν τις ζωές τους στη Συρία και στην Ουκρανία», ενώ δεν ήταν λίγες οι αναρτήσεις που έκαναν λόγο για την πολυτελή ζωή της κυρίας υπουργού, την ίδια ώρα που ο ρωσικός λαός πεινά.

Βέβαια, δεν έλειψαν και τα σχόλια που έδιναν συγχαρητήρια στον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, για την εξαιρετικά όμορφη και αισθησιακή σύζυγο που τον συνοδεύει...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ