Πρώην άστεγος τοξικομανής έγινε εκατομμυριούχος, χάρη στους φυσικούς χυμούς!

Ο Χαλίλ Ραφάτι είναι ένας εκατομμυριούχος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του SunLife Organics, μιας αλυσίδας μπαρ που σερβίρει φυσικούς χυμούς στην περιοχή του Λος Άντζελες.  

Αλλά η μοίρα δεν ήταν πάντα με το μέρος του. Για την ακρίβεια, η ζωή του, πριν από 13 χρόνια, δεν θύμιζε σε τίποτα αυτή του σεβαστού επιχειρηματία στα μαγαζιά του οποίου συχνάζουν διάφοροι διάσημοι της πόλης.

Όταν ήταν παιδί γνώρισε την σεξουαλική κακοποίηση, αναφέρει η Daily Mail. Κατάφερε να ξεφύγει, και εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες για μια νέα αρχή. Και εκεί όμως τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλύτερα.

Άστεγος, εξαρτημένος από την ηρωίνη, με το σώμα του να ζυγίζει μόλις 75 κιλά και να είναι καλυμμένο με έλκη, κόντεψε να χάσει τη ζωή του αρκετές φορές, άλλοτε από υπερβολική δόση και άλλοτε από πυροβολισμούς από ένοπλους που τον κυνηγούσαν.

Τελικά, το 2003 κατέληξε στη φυλακή. Και τότε η ζωή του άλλαξε...

Αυτό έγινε όταν ένας φίλος του τον μύησε στον κόσμο της υγιεινής διατροφής και της άσκησης και του μίλησε για τα θετικά των φυσικών χυμών και των super foods.

Άρχισε λοιπόν να φτιάχνει φυσικούς χυμούς και smoothies για τους τρόφιμους του Riviera Recovery Center, ένα κέντρο αποτοξίνωσης που άνοιξε ο ίδιος στο Μαλιμπού το 2007. Οι χυμοί του και τα υγιεινά του smoothies τον έκαναν γνωστό σε όλο το Λος Άντζελες με αποτέλεσμα να έρχονται στο κέντρο αποτοξίνωσης και απλοί άνθρωποι, λάτρεις της υγιεινής ζωής.

Έτσι έφτιαξε το πρώτο μπαρ φυσικών χυμών και πλέον έχει δημιουργήσει μια αυτοκρατορία και έχει γίνει υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής, αφήνοντας πίσω του το παρελθόν των εξαρτήσεων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ