Αυτός είναι ο πιο σέξι σεφ στον κόσμο: Μόλις 27, με 6 pack που σκοτώνει & εμφάνιση μοντέλου

Είναι ο πραγματικός (σχεδόν) γuμνός σεφ που έχει ξετρελάνει εκατομμύρια ουρανίσκους στο διαδίκτυο. 
 

Ο 27χρονος σεφ και μοντέλο Franco Noriega μαγειρεύει με την άνεση των εσωρούχων του και έχει ήδη κερδίσει τον τίτλο του πιο σέξι μάγειρα στο διαδίκτυο.

Μπροστά στον πάγκο της κουζίνας με το μποξεράκι του αποκαλύπτει τα μυστικά της πουτίγκας με σπόρους chia και τα κορίτσια λιώνουν. 
«Βάζουμε όλα τα συστατικά μας στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε», λέει ο Φράνκο Νοριέγα και συνεχίζει, «αυτή είναι μια τέλεια συνταγή για όσους αγαπούν τις γλυκές γεύσεις, αλλά κάνουν δίαιτα». 

Τι βάζει ο σέξι σεφ στο μπλέντερ; Δύο κουταλιές της σούπας βούτυρο αμυγδάλου, μια κούπα με γάλα αμυγδάλου, τρεις κουταλιές της σούπας ζάχαρη, λίγη κανέλα, ένα κομμάτι καρύδα και όλα αυτά τα ανακατεύει. 
Στη συνέχεια δοκιμάζει το μίγμα του, προσθέτει τους σπόρους chia και τη ζελατίνη και τα βάζει στο φούρνο για να βγει η πουτίγκα. 

«Το τέλειο επιδόρπιο», λέει και γλύφει τα δάχτυλά του. Ο Φράνκο μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2007 με το όνειρο να γίνει ηθοποιός. 

Ο Περουβιανός έγινε τελικά μοντέλο και έχει πολλές φορές ποζάρει για τον πασίγνωστο φωτογράφο μόδας, Μάριο Τεστίνο. 

Με το που το γύρισε στη διαδικτυακή μαγειρική απέκτησε χιλιάδες φαν που τον ακολουθούν για… τις συνταγές του. «Ο Φράνκο Νοριέγα πρόσφατα εγκαινίασε το δικό του περουβιανό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, το οποίο λέγεται Baby Brasa και ειδικεύεται στα ψητά κοτόπουλα, γράφει η Daily Mail

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ