Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Καρύδη - Αθερίδης φωτογραφίζονται στο κρεβάτι & μιλούν για τον έρωτα τους: Νιώθουμε απέραντη αγάπη

Την πιο αγαπησιάρικη κοινή τους συνέντευξη έδωσαν ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη, στο Down Town που κυκλοφορεί σήμερα.

Θοδωρή, τι είναι για σένα η Σμαράγδα; 

ΘΟΔΩΡΗΣ: Αγάπη, απέραντη αγάπη μόνο αισθάνομαι για τη Σμαράγδα. Επίσης, νιώθω συντροφικότητα, μοιράζομαι μαζί της όλη μου τη ζωή, την καθημερινότητά μου. Τα θετικά της είναι ότι δεν πεισμώνει, δεν κακιώνει και, το πολύ βασικό, δίνει τόπο στην οργή. Το ότι είναι πολύ έξυπνη δεν με εντυπωσιάζει. Δεν με εντυπωσιάζει πια η εξυπνάδα στους ανθρώπους, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχουν κατανόηση και καλή καρδιά. Σε ξεκουράζει η καλοψυχία. Η εξυπνάδα είναι εντυπωσιακό πράγμα, αλλά δεν σε γαληνεύει. 

Για σένα Σμαράγδα τι είναι ο Θοδωρής; 
ΣΜΑΡΑΓΔΑ: Θαυμάζω στον Θοδωρή το πόσο καλός και ανεκτικός είναι. Άνθρωπος πραγματικά καλοπροαίρετος. Είναι πηγαίο ταλέντο και ό,τι δημιουργεί του βγαίνει πολύ εύκολα. Και είναι πολύ καλός άνθρωπος με την ουσιαστική έννοια του όρου. Είναι ένας ωραίος άνθρωπος. Τον θαυμάζω για πολλούς λόγους. 

Την υπόλοιπη συνέντευξη η οποία ξεχειλίζει... αγάπη που οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί αποκαλύπτουν ποιος ζηλεύει ποιον, ποιος ψάχνει κινητά και ποις αγαπάει τον άλλον περισσότερο μπορείτε να την διαβάσετε στο Down Town που κυκλοφορεί. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ