Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Ελένη Μενεγάκη για τηλεοπτικές άδειες: «Θα είμαι η τελευταία που θα φύγει από το ''μαγαζί'' του Κοντομηνά»

H Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στον Πειραιά, στην τελετή φωταγώγησης του Δημοτικού Θεάτρου για τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό. Tο εμβληματικό κτίριο, μάλιστα, θα παραμείνει ροζ για μία εβδομάδα με σκοπό να ενισχύσει τη μετάδοση του μηνύματος της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες που είχαν συγκεντρωθεί για να καλύψουν το γεγονός, η παρουσιάστρια μίλησε για πρώτη φορά για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

«Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο να προχωρήσουν τα πράγματα, όπως έχουν. Πιστέψτε με ότι αγαπάω πολύ το κανάλι που με φιλοξενεί και δεν είναι τυχαίο ότι σην προηγούμενη σεζόν - και το λέω γιατί πολύ με ρώτησαν: ΄΄Καλά ανανέωσες συμβόλαιο ενώ δεν ήξερες ότι θα πάρει το κανάλι άδεια΄΄;- ανανέωσα μία συμφωνία καλής σχέσης και συνεργασίας, όπως είχα όλα αυτά τα χρόνια», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Υπάρχει όρος στη συμφωνία με τον Alpha ότι αν πέσει «μαύρο» , θα «σπάσει» το συμβόλαιο ώστε να μπορεί να μετακινηθεί σε άλλο κανάλι; «Το παρελθόν μου έχει αποδείξει και το μέλλον μου. Είμαι πάρα πολλά χρόνια σ’ αυτή τη δουλειά, συμβόλαια κάνω από το 1993, δεν έχω σπάσει ποτέ κανένα συμβόλαιο, δεν έχω φέρει τα πράγματα έτσι που να αναγκαστούν να πουν οι άλλοι «να φύγει να ησυχάσουμε από αυτήν» και γι’ αυτό ακριβώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση εγώ να σπάσω συμβόλαιο από τον Alpha αν ο Alpha είναι όπως σήμερα. Δηλαδή, αν έχει εικόνα εγώ θα είμαι μέσα στον Alpha. Εγώ θα είμαι η τελευταία που θα φύγει από αυτό το ''μαγαζί''. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, το αγαπώ πάρα πολύ και θα κλάψω πάρα πολύ, όπως και πάρα πολλοί άλλοι, αν θα κλείσει. Δεν θα είχα ανανεώσει συμβόλαιο πέρυσι, θα είχα κάτσει, θα έλεγα «δεν πειράζει, βλέπουμε μετά», απάντησε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ