Όλα έτοιμα για τη μεγαλύτερη ελληνική σαλάτα με 1 τόνο αγγούρια στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας

Αυτή την Κυριαρκή θα γίνει η ετοιμασία της ελληνικής σαλάτας 20 τόνων στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, σε μια εκδήλωση που οργανώνει η Mouzenidis Travel και θα προσελκύσει περισσότερους από 1.000 συμμετέχοντες, εθελοντές, επαγγελματίες σεφ και σταρ του τραγουδιού και του κινηματογράφου.

Για την παρασκευή της σαλάτας, η οποία αναμένεται να μπει στα ρεκόρ γκίνες ως η μεγαλύτερη ελληνική σαλάτα που έχει φτιαχτεί στον κόσμο, θα χρησιμοποιηθουν ένας τόνος αγγούρια, ντομάτες, ελιές, κρεμμύδια και τυρί φέτα.

 

Η έναρξη των εγγραφών των εθελοντών θα γίνει στις 7 το πρωί και στις 10 η ώρα θα σφυρίξει η έναρξη της προετοιμασίας της σαλάτας.Μοσχοβίτες και επισκέπτες θα απολαύσουν το εντυπωσιακό θέαμα, υπό τον ήχο συναυλιών, και θα μπορούν να κερδίσουν ακόμη και ταξίδι στην Ελλάδα.

Oι παρουσιαστές και νικητές ρεκόρ Γκίνες, Vadim Voronov και Alice Selezneva, θα ενθαρρύνουν τους συμμετέχοντες να κόψουν μαρούλι, κινούμενοι στο σημείο και επιτηρώντας την ποιότητα των εργασιών προετοιμασίας.Δημοφιλείς ηθοποιοί και χορευτές θα εμπλουτίσουν τη βασική εκδήλωση, δοκιμάζοντας από τη σαλάτα.

 

Μετά την επίσημη εγγραφή του ρεκόρ, τόνοι σαλάτας θα μοιραστούν σε συμμετέχοντες και θεατές ενώ θα ζητηθεί από τους επισκέπτες να πάρουν μαζί τους όσο περισσότερη ποσότητα σαλάτας μπορούν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ