Τρία «Ελληνάκια», Tina Fey, Betty White και Zach Galifianakis υποψήφιοι για τα βραβεία Emmy !

Οι υποψηφιότητες των  Emmy Awards δημοσιεύθηκαν και αρκετοί Ελληνοαμερικανοί συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο των υποψηφίων.

Οι υποψηφιότητες των  Emmy Awards δημοσιεύθηκαν και αρκετοί Ελληνοαμερικανοί συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο των υποψηφίων.



Όπως γράφει το hollywood.greekreporter.gr, η Tina Fey κέρδισε μια υποψηφιότητα ως για πρωταγωνίστρια σε κωμική σειρά για τον ρόλο της ως Liz Lemon στο “30 Rock”. Η σειρά σταμάτησε να προβάλεται φέτος, ενώ η Fey είναι εξοικειωμένη με το να ακούει καλά σχόλια για την συμμετοχή της στη συγκεκριμένη σειρά, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες καθώς και η δημιουργός της σειράς. Το “30 Rock” είναι επίσης υποψήφιο στη κατηγορία Καλύτερη Κωμική Σειρά.

Η Betty White είναι υποψήφια για την εκτέλεση παραγωγής στο πρόγραμμα “Off  Τheir Rockers” . Η reality κωμική σειρά σταμάτησε να προβάλεται μετά από δυο σεζόν, ωστόσο η 91 ετών ηθοποιός μπορεί ακόμα να χαμογελά ως οικοδέσποινα του show καθώς είναι υποψήφια στην κατηγορία της καλύτερης reality εκπομπής. Δεδομένου μάλιστα, ότι δεν θα είναι πια στον αέρα αν και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, είναι πολύ πιθανό να δούμε την Betty White να φεύγει με το βραβείο.



Ενώ ο Zach Galifianakis είναι υποψήφιος στη κατηγορία Outstanding Special Class – Short-Format Live-Action Entertainment Programs, για την εκτέλεση παραγωγής της εκπομπής “Between Two Ferns”, της οποία είναι και ο οικοδεσπότης. Την υποψηφιότητα της μοιράζεται με τους παραγωγούς Mike Farah, Scott Aukerman και B J Porter, όπως επίσης και με τις Anna Wenger και Betsey Koch.

Τα βραβεία θα προβληθούν από το CBS την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ