29χρονη ζύγιζε 227 κιλά & έχασε τα 157 όταν ντράπηκε επειδή σφηνώθηκε σε παιχνίδι της Disneyland

Η 29χρονη Jacqueline Adan από την Καλιφόρνια έγραψε ένα ειλικρινές κείμενο, μετά την ταπείνωση που ένιωσε όταν κόλλησε σε ένα μηχάνημα, ένα περιστρεφόμενο σιδερένιο πορτάκι στη Disneyland.

Το περιστατικό έγινε το 2011 και εκείνη θυμάται τον εαυτό της να κλαίει σε ένα μπάνιο έχοντας πάρει την απόφαση ότι πρέπει να χάσει κιλά καθώς είχε φτάσει και ξεπεράσει τα 227.

«Ένιωσα ταπεινωμένη. Μόλις βγήκα έξω, γέλασα με το περιστατικό αλλά εκείνη τη στιγμή, είχα αισθανθεί τόσο μεγάλη ενοχή, ντροπή και αμηχανία και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχα επιτρέψει στον εαυτό μου να πάρει τόσο βάρος» έγραψε η ίδια.

Όπως εξηγεί είχε περιττό βάρος τα περισσότερα χρόνια της ζωής της και όσο πιο πολύ στεναχωριόταν με την εμφάνισή της, τόσο περισσότερο έτρωγε. Όποια δίαιτα και να έκανε, τα κιλά της αυξάνονταν ξανά καθώς κατέληγε πάντα στο φαγητό.

Όταν το 2011 έκαναν με την αδερφή της και το φίλο της το ταξίδι στη Disneyland έπρεπε να νοικιάσουν ένα αναπηρικό καροτσάκι, επειδή το βάρος της την εμπόδισε από το να μπορεί να περπατήσει φυσικά μέσα στο πάρκο ψυχαγωγίας. Μάλιστα έλεγε στην αδερφή της ότι δε θέλει να κάνει άλλες βόλτες μόνο και μόνο γιατί ντρεπόταν να κυκλοφορεί έτσι.

Όταν τελικά αποφάσισε να μπει σε έναν από τους χώρους και κόλλησε σε ένα από τα σιδερένια πορτάκια καθώς δεν χωρούσε, το σοκ της ήταν μεγάλο. Τότε πήρε και την απόφαση ότι ήρθε η ώρα να χάσει κιλά.

Μερικούς μήνες αργότερα η απόφαση είχε ληφθεί και το πρόγραμμα είχε ξεκινήσει για την απώλεια των κιλών. Το πρώτο χρόνο έχασε 45 κιλά και το Μάιο του 2013 είχε φτάσει στο μισό από το στόχο της.

Στην επόμενη επίσκεψή της στη Disneyland είχε χάσει 90 κιλά και ο φίλος της τής έκανε πρόταση γάμου μπροστά από το θεματικό κάστρο. Χάνοντας πλέον συνολικά 158 κιλά αγωνίζεται για το περισσευούμενο δέρμα που έχει μείνει στο σώμα της, γράφει η Daily Mail.

Εκτός από την συναισθηματική επιρροή, τής προκαλεί και διάφορους ερεθισμούς. Προχωράει σε επεμβάσεις για την αφαίρεση του δέρματος και έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ