Story of the day: Οι 21χρονες δίδυμες Natalie και η Leanne Paulson γέννησαν την ίδια μέρα δύο υπέροχα μωρά

Δύο δίδυμες αδερφές αψήφησαν όλα τα στατιστικά και γέννησαν την ίδια μέρα με λίγες ώρες διαφορά.

 

Η 21χρονη Natalie και η Leanne Paulson υπολόγιζαν ότι θα φέρουν το πρώτο τους παιδί στη ζωή με μια εβδομάδα διαφορά αλλά έγινε κάτι ακόμη πιο αναπάντεχο.

Όταν η Leanne μεταφέρθηκε για να γεννήσει λίγες μέρες μετά απ’ ότι υπολογιζόταν την έβαλαν στον ίδιο θάλαμο με την αδερφή της για την οποία είχε έρθει επίσης η ώρα της γέννας. Κατά τη διάρκεια του τοκετού μάλιστα, οι δύο αδερφές ήταν σε διπλανά δωμάτια σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Sun.

Οι δίδυμες που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτή τη σύμπτωση δεν είναι ακριβώς πανομοιότυπες αλλά βέβαια μοιάζουν πολύ, κάνουν επίσης το ίδιο επάγγελμα και ζουν σε πολύ κοντινή απόσταση σε περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Ήξερα ότι θα γεννούσαμε κοντά αλλά δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα ήταν στο διπλανό δωμάτιο την ώρα του τοκετού. Οι νοσοκόμες δεν μπορούσαν να το πιστέψουν» λέει η μία αδερφή και προσθέτει: «Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία γιατί πάντα μοιραζόμασταν το οτιδήποτε. Καταλήξαμε στο ίδιο δωμάτιο και κρατούσαμε η μία το μωρό της άλλης.

 

Ακόμη και αυτά μοιάζουν». Η άλλη αδερφή αναφέρει ότι πίστευε πως θα γεννήσουν σε κοντινές ημερομηνίες αλλά δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι θα ήταν την ίδια μέρα. Οι δυο ευτυχισμένες μαμάδες και αδερφές έχουν επιστρέψει πλέον στο σπίτι με τα μωρά τους, φωτογραφίζονται, μοιράζονται την ιστορία τους και δηλώνουν πιο ευτυχισμένες από ποτέ μην μπορώντας να πιστέψουν την τύχη τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ