Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

«Είσαι πολύ κοντή, χοντρή και δεν βλέπω την πρωταγωνίστρια πάνω σου» - Ποιος είπε αυτά στην κόρη του;

Επιθυμούσε από μικρή να ανέβει στο σανίδι και να αναμετρηθεί με διαφορετικούς ρόλους, όπως άλλωστε και ο διάσημος πατέρας της. Ο οποίος όμως είχε... διαφορετική γνώμη. 

Η Θεοδώρα Βουτσά, δευτερότοκη κόρη του Κώστα Βουτσά, εξομολογείται σε συνέντευξή της στο People και τη Χριστίνα Ζάχου, τη γνώμη που είχε για αυτή ο πατέρας της.

«Ήξερα πως θα γίνω ηθοποιός από τη στιγμή που απέκτησα συνείδηση. Ήμουν τυχερή γιατί είναι και ο μπαμπάς ηθοποιός, έτσι είχα τη δυνατότητα να δω τα θετικά και τα αρνητικά του επαγγέλματος. Θυμάμαι, σε ηλικία 4 ετών, πήγαινα μαζί του στο καμαρίνι του θεάτρου και έκανα την αμπιγέζ του. Τον βοηθούσα να ετοιμαστεί, να φορέσει το κοστούμι του έργου και τακτοποιούσα τα πινέλα του μακιγιάζ. Ο μπαμπάς ήταν πάντα της άποψης, την οποία εκτίμησα μεγαλώνοντας, πως πρώτα πρέπει να εκπαιδευτείς και μετά να δουλέψεις. Έτσι, δεν με άφησε να ασχοληθώ ενεργά με το θέατρο πριν πάρω το πτυχίο μου. Μάλιστα, από μικρή ηλικία εργαζόμουν στο εργοστάσιο ζαχαροπλαστικής της μαμάς μου».

Ήταν 14 ετών όταν ανακοίνωσε στους γονείς της την επιθυμία της να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Ένα βράδυ βγήκαμε με τους γονείς μου για φαγητό σε ένα εστιατόριο για να συζητήσουμε τι θα κάνω στο μέλλον. Οι δικοί μου είχαν ήδη χωρίσει, αλλά συζητούσαμε τα πάντα μεταξύ μας, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις. Εκείνο το βράδυ τους ανακοίνωσα πως θα γίνω ηθοποιός. Ο πατέρας μου πολύ στεγνά μου είπε «Είσαι πολύ κοντή, χοντρή και στοιχεία πρωταγωνίστριας δεν βλέπω πάνω σου. Ηθοποιός δεν θα γίνεις!». Ακούγοντας τα λόγια του έπαθα μεγάλο σοκ! Χρειάστηκε να επέμβει η μητέρα μου για να το συζητήσουμε με ηρεμία. Τελικά, κάναμε μια συμφωνία: να πληρώσει ο μπαμπάς τις θεατρικές μου σπουδές, αρκεί να έπαιρνα και δεύτερο πτυχίο. Ξέρω πολύ καλά πως ο μπαμπάς τότε μου μίλησε τόσο απόλυτα και ωμά για να δοκιμάσει τις δικές μου αντοχές και να δει αν πραγματικά το θέλει η ψυχή μου»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ