Top Woman και πάλι η μεγάλη Σερένα Γουίλιαμς: Κέρδισε για 7η φορά το Γουίμπλετον

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η Σερένα Γουίλιαμς επιβλήθηκε με 2-0 (7-5, 6-3) της Γερμανίδας Αντζελοικ Κέρμπερ στον τελικό του Γουίμπλετον.

Η Κέρμπερ είχε υποχρεώσει σε ήττα την Σερένα στην Αυστραλία και σήμερα στο πρώτο σετ είχε τις ευκαιρίες της, αλλά μετά την απώλεια του η Σερένα κυριάρχησε πλήρως και έφτασε στη νίκη που τη φέρνει ακόμη πιο κοντά σε ένα μεγάλο ρεκόρ.

Η Αμερικανίδα πλέον έχει πανηγυρίσει 22 τίτλους σε τουρνουά grand slam, φτάνονας στη δεύτερη θέση την Στέφι Γκραφ κι απέχοντας πλέον μόλις δύο από την Μάργκαρετ Κορτ που είναι στην πρώτη θέση.

«Είναι ξεχωριστό συναίσθημα να κατακτάς τον τίτλο εδώ. Κάθε χρόνο είναι σαν να επιστρέφω στο σπίτι μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με στήριξαν και έφτασα έως εδώ. Νιώθω υπέροχα. Μου αρέσει να παίζω απέναντι στην Κέρμπερ, έχει εκπληκτικό χαμόγελο και δείχνει πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι», είπε η Αμερικανίδα που είναι Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη.

Από την πλευρά της η Γερμανίδα δήλωσε : «Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Σερίνα της άξιζε ο τίτλος. Είναι τρομερό το συναίσθημα και μεγάλη τιμή να παίζεις στο κεντρικό κορτ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους μου στο μποξ. Η ομάδα που με ακολουθεί νομίζω ότι είναι η καλύτερη. Έχω την καλύτερη ομάδα, την καλύτερη οικογένεια και καλύτερους φίλους στο μποξ μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ