Καύσωνας σε όλη την χώρα με την θερμοκρασία να ξεπερνάει τους 37 βαθμούς

Η Παρασκευή θα κυλήσει στο ίδιο μοτίβο με τους βοριάδες να επιμένουν στο Αιγαίο και τη θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα. Από το Σάββατο σταδιακά ο καιρός θα αλλάξει, αρχικά στη δυτική Ελλάδα όπου από νωρίς το μεσημέρι θα αρχίσουν βροχές και καταιγίδες. 

 Στη Θράκη  και στη Μακεδονία αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις και ισχυρούς βορειοανατολικούς ανέμους. Η θερμοκρασία από 24 έως 36 βαθμούς.
                                                                                            
Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις και βορειοανατολικούς ανέμους μέχρι τα 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 24 έως 36 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και βόρειους – βορειοδυτικούς ανέμους στο Ιόνιο μέχρι τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 36 βαθμούς.
  
Στην Πελοπόννησο καλός καιρός και η θερμοκρασία από 24 έως 36 βαθμούς.
 
Παρόμοιος καιρός και στα Κύθηρα με το θερμόμετρο μέχρι τους 31 βαθμούς.   
 
Στην Κρήτη αίθριος καιρός με βόρειους ανέμους στα 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 22 έως 36 βαθμούς.
 

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ήλιος με βόρειους ανέμους στα 4 με 6 μποφόρ στο κεντρικό Αιγαίο και βορειοδυτικούς στα νοτιοανατολικά. Η θερμοκρασία από 22 έως 36 βαθμούς στα ανατολικά.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική  και ανατολική Στερεά Ελλάδα ηλιοφάνεια , βορειοανατολικούς ανέμους μέχρι τα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 24 έως 35 βαθμούς. 
 
Στην Αττική αίθριος καιρός με βόρειους ανέμους στα 4 με 6 μποφόρ και τοπικά 7 στα ανατολικά. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

 

Βίντεο: weather.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ