Story of the day: Η Brenda ήταν παρέα με τον γκέι γιο της στο Pulse - Σκοτώθηκε για να τον σώσει από τις σφαίρες

Μία συγκινητική ιστορία ήρθε στο φώς από την τραγική νύχτα στο gayclub Pulse. H μητέρα 11 παιδιών Brenda Lee Marquez McCool, συνόδευε  το μοιραίο βράδυ τον γιό της που ήταν ομοφυλόφιλος και μάλιστα χόρευαν μαζί όταν εισέβαλε ο Ομάρ.

 Η κα McCool ήταν 49 ετών, είχε δώσει και κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο δύο φορές και είχε 11 παιδιά. Το Pulse ήταν το αγαπημένο της μαγαζί: εκείνη λάτρευε το χορό και ο 21 ετών Isaiah Henderson ήταν γκέι. Μητέρα και γιος περνούσαν εκεί καταπληκτικές βραδιές μέχρι και πριν την 12 Ιουνίου.    

     

"Η Brenda είδε τον δράστη να τον σημαδεύει (το γιο της) με το όπλο. Του φώναξε «Πέσε κάτω!» και μπήκε μπροστά του" αναφέρει η αδελφή της στην New York Daily News."Ήταν νεκρή. Τόσο πολύ αγαπούσε τα παιδιά της." προσθέτει και συμπληρώνει πως ο Isaiah την έβλεπε να ξεψυχά. Μετά από ώρες, όταν η αστυνομία έβγαλε ζωντανό από το κλαμπ τον σοκαρισμένο Isaiah, οι υπόλοιποι της οικογένειας έμαθαν τι είχε συμβεί και λίγο αργότερα οι αξιωματικοί έβγαλαν τη σορό της Brenda.

  Τα μηνύματα των παιδιών της για τη μάνα τους είναι συγκλονιστικά και πολλά αμερικανικά μέσα μεταδίδουν την ιστορία της. Την ίδια ώρα, έχει ανοίξει μια σελίδα στο gofundme που θέλει να συγκεντρώσει χρήματα για την κηδεία και την οικογένειά της, τους επτά της γιους και τις τέσσερις κόρες της.  

   

Ο πρώην σύζυγός της, Robert Vance Pressley, είπε ότι γνώρισε και παντρεύτηκε την Brenda το 1985 στην Καλιφόρνια, όταν ήταν στην Πολεμική Αεροπορία. Πέρασαν μαζί τέσσερα χρόνια και έκαναν δύο παιδιά. "Αγαπούσε πολύ να χορεύει" είπε στο nydailynews.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ