Νέα τρέλα στην Αμερική: Καίνε τις φωτό, σκίζουν νυφικά με το μαχαίρι & έτσι γιορτάζουν το διαζύγιο

Πόλλους υποστηρικτές έχει βρει η νέα τάση στην Αμερική, που θέλει τους απανταχού... διαζευγμένους να ξεσπούν μετά την λύση του γάμους τους ολίγον υπερβολικά.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η 24χρονη Catherine Meisenburg από την Dubuque στην Αϊόβα που είπε το τελευταίο αντίο στον σύζυγό της ποζάροντας στο φακό με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Έκαψε τις κοινές τους φωτογραφίες, έκοψε το νυφικό της με ένα μαχαίρι, και διέλυσε μία γαμήλια τούρτα με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ. Πρόκειται για μια νέα τάση στην Αμερική που θέλει τις χωρισμένες να γιορτάζουν τον χωρισμό τους με μία συμβολική φωτογράφιση χωρισμού.

Η Catherine Meisenburg, η οποία γνωρίστηκε στα 14 με τον πρώην σύζυγό της, είπε στην Daily Mail ότι η φωτογράφιση ήταν μια καθαρτική εμπειρία καθώς την βοήθησε να αφήσει πίσω της το παρελθόν. Όπως λέει η ίδια ο πρώην σύζυγός της την απατούσε συνέχεια, της έλεγε ψέματα και έβγαινε συνέχεια με τους φίλους του. «Μου πήρε καιρό να πάρω την απόφαση να τον αφήσω, μου πήρε τρία χρόνια να βρω το κουράγιο και να αποδεχτώ ότι όλο αυτό πρέπει να τελειώσει».

Οι φωτογραφίες έγιναν viral και τα σχόλια στο διαδίκτυο ήταν ποικίλα. Άλλοι τις βρήκαν δυναμικές και σέξι κι άλλοι άχρηστες και αναίσθητες.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ