Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Φρίκη στις ΗΠΑ: Άφησαν το παιδί τους για λίγες ώρες & βρήκαν μελανιασμένο από το ξύλο - Πώς την γλίτωσε η νταντά

Δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που οι Joshua Marbury και Alicia Quinney, γονείς του Jacob, κατήγγειλαν στην αστυνομία τη baby sitter που είχε αναλάβει τη φροντίδα του παιδιού. Ακόμα ωστόσο, όπως λένε, δεν έχει γίνει κάποια δίωξη κατά της γυναίκας που θεωρούν υπεύθυνη για την κατάσταση στην οποία βρήκαν το γιο τους, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Το ζευγάρι είχε αφήσει το ενός έτους αγοράκι με τη γυναίκα σε μια βραδινή έξοδο το Μάρτιο. Επιστρέφοντας σπίτι βρήκαν το αγόρι να κλαίει σπαρακτικά και τη γυναίκα να κοιμάται βαριά.

Το επόμενο πρωί, όπως περιγράφουν, το αγόρι ήταν γεμάτο μελανιές- με μία στο πλάι του κεφαλιού του να θυμίζει αποτύπωμα χεριού- κι αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Οργισμένος ο πατέρας κατέφυγε την Παρασκευή στο Facebook όπου περιέγραψε τι είχε συμβεί με το παιδί, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες του και υποστηρίζοντας πως κάποια δικαστική απόφαση εμπόδιζε τη δίωξη του ανθρώπου που είχε προκαλέσει τόσο πόνο στο αγοράκι.

 
Αναφερόταν σε απόφαση του Εφετείου του Oregon από το 2012 που δυσκολεύει την απαγγελία κατηγοριών σε πιθανούς δράστες σε περίπτωση που τα θύματά τους δεν μπορούν να μιλήσουν. Για να υπάρξει καταδίκη θα πρέπει να αποδειχθεί πως το θύμα υπέστη φυσικό τραύμα και σημαντικό πόνο, σύμφωνα με την απόφαση, κάτι δύσκολο όταν τα θύματα δεν μπορούν να περιγράψουν τι τους συνέβη.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όταν τα τραύματα δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρά- και οι μώλωπες δεν θεωρούνται σοβαρά- ο πιθανός δράστης ουσιαστικά να τη γλιτώνει.

Η μητέρα του Jacob περιέγραψε στην Daily Mail πως όταν τον είδε αρχικά, εκείνη τη νύχτα του Μαρτίου, είδε το μαυρισμένο μάτι του και νόμιζε πως το είχε μουτζουρώσει με μαρκαδόρο. «Μετά είδα πως όλη η δεξιά πλευρά του ήταν μαύρη και μπλε και στη συνέχεια βρήκε σημάδια στο αυτί, το χέρι και την πλάτη του.

Σύμφωνα με την ίδια, το περιστατικό αυτό δεν προκάλεσε σοβαρά σωματικά τραύματα στο γιο της αλλά τον επηρέασε ψυχολογικά καθώς έκτοτε δεν θέλει να μένει μόνος του με κανέναν άλλον εκτός από τη μαμά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ