Γιατί η Κέιτ έκλεψε με το Zara πανωφόρι & το Dolce & Gabanna δαντέλα την παράσταση στο πάρτι για τα 90α γενέθλια της Ελισάβετ

Παρέλαση αστέρων αλλά, επιχειρηματιών και περίπου 1000 αλόγων πραγματοποιήθηκε το γενέθλιο πάρτι για τα 90α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι Kylie Minogue, Jess Glynne, Katherine Jenkins και ο Andrea Bocelli  συμμετείχαν στη δεξίωση που έγινε στο εξοχικό παλάτι της Ελισάβετ, το Windsor Castle.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι Helen Mirren, Martin Clunes, Damian Lewis, Imelda Staunton και η κωμικός Jennifer Saunders, σύμφωνα με την Daily Mail.

Την παράσταση έκλεψε η Κέιτ Μίντλετον η οποία εμφανίστηκε με μια κόκκινη ζακέτα Zara των 49 στερλινών...

Η Κέιτ Μίντλετον συνδύασε το πανάκριβο Dolce & Gabbana φόρεμά της με οικονομικό blazer Zara και έγινε η πρώτη fashion είδηση στον πλανήτη.


Συγκεκριμένα η δούκισσα του Κέιμπριτζ παρέδωσε ένα ακόμα ιδιαίτερο στυλιστικό μάθημα, συνδυάζοντας ένα δαντελένιο Dolce and Gabbana φόρεμα αξίας 3.950 ευρώ με ένα κόκκινο blazer από το Zara που κοστίζει 59 ευρώ. 


H Κέιτ Μίντλετον ολοκλήρωσε το look της με διαμαντένια σκουλαρίκια, ενώ για τα μαλλιά της προτίμησε έναν απλό κότσο σινιόν -μια από τις πιο αγαπημένες της κουπ. 

 

 

Η Ελισάβετ είναι ο μακροβιότερος κάτοχος του βρετανικού θρόνου, αφού είναι Βασίλισσα τα τελευταία 64 χρόνια.

Όπως είναι αναμενόμενο, επομένως, τα γενέθλιά της δεν θα περιοριστούν σε μία μόνο δεξίωση, αλλά το επίσημο πάρτι θα γίνει στις 11 Ιουνίου και θα είναι street party με πάνω από 10.000 καλεσμένους γύρω από το Buckingham Palace. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ