H απίθανη ιστορία του 18χρονου Herbert: Έκανε 23 εγχειρήσεις για να γίνει ίδιος ο... Superman

Τα τελευταία 18 χρόνια, ο Herbert Chavez ξόδεψε την περισσότερη ζωή του κάνοντας εγχειρήσεις και αναρρώνοντας. Όχι, δεν είναι άρρωστος σε τερματικό στάδιο. Αντιθέτως, ο 37 ετών Φιλιππινέζος έκανε δεκάδες εγχειρήσεις πλαστικής χειρουργικής απλά για να μοιάζει στον Superman.

Σύμφωνα με πηγές, ο Chavez έχει ξοδέψει χιλιάδες για να κάνει πλαστικές στη μύτη του, να λευκάνει το δέρμα του, να επανευθυγραμμίσει το σαγόνι του και να αφαιρέσει λίπος για να μοιάζει με τον ήρωα των κόμικς. Στην πραγματικότητα, έχει κάνει τόσες πολλές επεμβάσεις που οι γιατροί αρνούνται να του κάνουν περισσότερες. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα για τον άνδρα που έχει αυτή την επικίνδυνη εμμονή και θέλει να γίνει Superman.

 

Δήλωσε πως ερωτεύτηκε τον ήρωα όταν ήταν παιδί και μεγαλώνοντας στη φτώχεια και στις Φιλιππίνες, ο άνδρας απέκτησε εμμονή με τον αγαπημένο του χαρακτήρα.

Έτσι, έχει περάσει τα τελευταία 18 χρόνια προσπαθώντας να του μοιάσει.

Με κάθε εγχείρηση έμοιαζε όλο και περισσότερο στον υπέρ-ήρωα.

 

Τα κίνητρά του δεν είναι μόνο επιφανειακά.Στην πραγματικότητα, ο Chavez λέει πως κάνει όλα αυτά για να εμπνεύσει και άλλους Φιλιππινέζους.

«Θα ήθελα να δείξω στους ανθρώπους, ειδικά στα παιδιά των Φιλιππίνων, πως είμαι εδώ. Ο Superman είναι αληθινός» δήλωσε ο άνδρας.

«Αυτό που θέλω να τους δώσω είναι έμπνευση. Να τους δώσω ελπίδα»

Κάποιος πρέπει να αναρωτηθεί αν ο Chavez πάσχει από κάποιου είδους εμμονή, αφού το να ξοδεύει κανείς όλο το χρόνο και τα χρήματά του για να μετατραπεί σε κάποιον άλλο σίγουρα δεν είναι μια «φυσιολογική» συμπεριφορά.

Και επίσης έχει κάποιες επιπτώσεις.

Στην πραγματικότητα, ο Chavez αρνήθηκε πρόσφατα την εγχείρηση στην κοιλιά του. Ήθελε να σμιλέψει το στομάχι του όπως ο Superman αλλά οι γιατροί ανακάλυψαν πως είχε κάνει ενέσεις και αρνήθηκαν να εκτελέσουν τη χειρουργική επέμβαση.

Ωστόσο, όπως δηλώνει ο ίδιος δεν θα τον σταματήσει τίποτα από το να γίνει ίδιος με τον ήρωα.

Όλες οι φωτό εδώ - dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ