Βίντεο: Ξέσπασμα Παπαδάκη για τους βουλευτές: Ντροπή σας! Τι είμαστε εμείς; Κορόιδα;

Ο παρουσιαστής φανερά εκνευρισμένος, πήρε στα χέρια του τον τόμο με τις ρήτρες του ασφαλιστικού νομοσχεδίου και άρχισε: «Εξαιρούνται οι βουλευτές από τους ενιαίους κανόνες. Αυτό θα ψηφίσετε μωρέ; 

 

Θα φέρετε ασφαλιστικό στη Βουλή και είτε είσαστε κυβέρνηση, είτε αντιπολίτευση, θα έχετε τα μούτρα να ψηφίσετε το άρθρο 5 που λέει ότι εξαιρούνται οι βουλευτές από τον ενιαίο υπολογισμό των συντάξεων όλων των υπολοίπων Ελλήνων; Ντροπή σας! Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο… ντροπή σας!

 

Δεν θα έχετε μούτρα να αντιμετωπίσετε την κοινωνία. Γιατί να εξαιρεθούν οι βουλευτές; Δεν το κατάλαβα! Γιατί να εξαιρεθούν; Όλοι εμείς οι υπόλοιποι τι είμαστε; Κορόιδα; Δεν κατάλαβα. Θα μου πείτε εσείς υπηρετείτε την δημοκρατία. Εμείς τι υπηρετούμε δηλαδή την Χούντα;

 

Εσείς είστε δημοκράτες που σας προστατεύει το πολίτευμα και όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε οι κολαούζοι σας; Τι είμαστε εμείς; Οι κολίγοι και εσείς είστε οι αφεντάδες; Ντροπή είναι αυτό!»

Για να καταλήξει λέγοντας πως «όταν αναφερόμαστε σε βουλευτικές αποζημιώσεις ή άλλα οφίτσια, έχουν μια κοινή αντιμετώπιση. Μας λένε ξέρετε κάτι; Αυτή η ρητορική ενισχύει ακραίες απόψεις. Όχι κύριοι… σε μας θα το πείτε; Αλλού αυτά! Και ποιοι θεριεύουν τις ακραίες απόψεις το γνωρίζετε με τις πολιτικές που ακολουθούνται σε ορισμένες περιπτώσεις.

 

Είδατε τι γίνεται στην Ευρώπη, και ο μεγάλος μου φόβος είναι να μην γίνει αυτό και στη πατρίδα μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ