Yotel: Καινοτόμα ξενοδοχεία-καμπίνες στα αεροδρόμια ή πως να πάρετε ένα ωραίο υπνάκο πριν το ταξίδι

Kαμπίνες για έναν σύντομο ύπνο πριν, ανάμεσα και μετά την πτήση προσφέρει στο επιβατικό κοινό η πρωτότυπη βρετανική αλυσίδα ξενοδοχείων Yotel, η οποία μετά το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Άμστερνταμ ανοίγει το καινούριο της ξενοδοχείο μέσα στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ στο Παρίσι, ενώ το 2018 θα ανοίξει και στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης. 

Το Yotel Paris-Charles de Gaulle αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Ιούλιο του 2016 και οι εγκαταστάσεις του θα βρίσκονται στον τερματικό σταθμό 2Ε του αεροδρομίου.

Το ξενοδοχείο, το οποίο αποκαλείται και ως «Instant Paris» («Στιγμιαίο Παρίσι») εισάγει νέα δεδομένα στη διαμονή, θα προσφέρει στο επιβατικό κοινό 80 καμπίνες που θα φιλοξενούν έως 4 άτομα, και η κράτηση για αυτές θα μπορεί να γίνεται την τελευταία στιγμή στη ιστοσελίδα της εταιρίας, yotel.com, ή σε έναν από τους τερμαντικούς σταθμούς αυτοματοποιημένου τσεκ ιν του αεροδρομίου.

 


Το κόστος διαμονής θα ξεκινά από τα 50 ευρώ για 4 ώρες
.Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν στη διάθεσή τους μια ιδιαίτερη υπηρεσία υποδοχής, το «Mission Control», που προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις πτήσεις.

Το Yotel Paris θα έχει επίσης Club Lounge, χώρους εργασίας με πρίζες USB, γρήγορη σύνδεση WiFi, αίθουσα με τηλεόραση, αυτοματοποιημένους διανομείς φαγητού, πρωτοποριακά ταξιδιωτικά αξεσουάρ και θα προσφέρει δωρεάν ζεστά ροφήματα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ