Αυτή η νύφη έβαλε κατάμαυρο νυφικό και ήταν θεά! Ζευγάρι με ωραίο αγόρι & τον μπέμπη αγκαλιά

Μπορεί οι περισσότερες νύφες να επιλέγουν ένα λευκό νυφικό ή ένα ρούχο σε απαλές αποχρώσεις αλλά σίγουρα το μαύρο φόρεμα δεν είναι η πρώτη επιλογή τους.

Για τη Sophie Cachia από τη Μελβούρνη, όμως, το άσπρο φόρεμα δεν ήταν η πρώτη επιλογή της και σίγουρα ήθελε κάτι πιο εκκεντρικό και σκούρο για τη σημαντική αυτή μέρα της ζωής της. Η 25χρονη αποφάσισε να μην ακολουθήσει την παράδοση και να φορέσει ένα κατάμαυρο νυφικό την ημέρα του γάμου της.

Το φόρεμα σχεδιάστηκε από από τον Anthony Montesano και είχε μια στενή ουρά σαν αυτή της γοργόνας, χαμηλή λαιμόκοψη και διάφορα διακοσμητικά. Μάλιστα δεν φόρεσε μόνο η ίδια μαύρο φόρεμα αλλά και οι παράνυφοί της.

Η νύφη επέλεξε μια ανθοδέσμη επίσης ιδιαίτερη με σκούρες σχετικά αποχρώσεις, περισσότερο πράσινο και λίγα μωβ και ροζ άνθη ξεχωρίζοντας και σε αυτό.

Η 25χρονη που διατηρεί και το δικό της blog μίλησε στη Daily Mail Αυστραλίας γι’ αυτή την επιλογή της και αποκάλυψε ότι επέλεξε ένα μαύρο νυφικό καθώς αυτό αντανακλά το στυλ της.

«Φοράω πάντα μαύρα έτσι κι αλλιώς, νομίζω ότι μου ταιριάζει και αυτό είναι ένα τολμηρό και εντυπωσιακό χρώμα», είπε η ίδια και πρόσθεσε ότι όταν δοκίμασε τα παραδοσιακά λευκά νυφικά πριν από τη μεγάλη μέρα ένιωθε αστεία και σαν να παίζει με τα ρούχα της μαμάς της.

Ο γαμπρός, Jaryd Cachia, είχε επίσης ένα εκκεντρικό ντύσιμο φορώντας ένα δερμάτινο παντελόνι, καφεκόκκινο σακάκι και μαύρο παπιγιόν.

«Δεν το κάναμε για κανέναν, αλλά για μας καθώς θελήσαμε να φορέσουμε αυτό που πραγματικά μας άρεσε, είναι απλά τα πράγματα», είπε η νύφη απαντώντας στα διάφορα σχόλια και στις κριτικές για την πολύ εκκεντρική επιλογή της. Όπως ανέφερε μάλιστα για όσους ξέρουν καλά το ζευγάρι, το ντύσιμό τους, την ημέρα του γάμου τους δεν ήταν έκπληξη καθώς γνωρίζουν ότι αυτό είναι το στυλ τους. «Δεν ήθελα τίποτα παραδοσιακό...

Ο καθένας κάνει το δικό του γάμο, γιατί όλοι πρέπει να κάνουν το ίδιο; Δεν υπάρχει εγχειρίδιο κανόνων. Δεν το έκανα γιατί ήθελα να είμαι το κορίτσι που παντρεύτηκε με το μαύρο νυφικό αλλά γιατί μου άρεσε» είπε η 25χρονη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ