"Καλοκαιρινός" ο καιρός με υψηλές θερμοκρασίες - Αναλυτική πρόγνωση

Γενικά αίθριος o καιρός την Τετάρτη, με πρόσκαιρους όμβρους στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Αναλυτικά :

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα φθάσει από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα φθάσει από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά στο νότιο Ιόνιο 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά και τα νότια βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βορείων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βορείων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Βίντεο: weather.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ