Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Aπίθανο! 46χρονη Γαλλίδα νόμιζε ότι κέρδισε στη λοταρία, ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε κοσμήματα & ρούχα - Eίχε κάνει λάθος

Μία Γαλλίδα έκανε ό,τι οποιοσδήποτε άλλος που θα νόμιζε ότι είχε κερδίσει ένα τεράστιο τζακ ποτ σε λοταρία. Αρχισε να ξοδεύει μετά μανίας. Μόνο που είχε κάνει λάθος.

Η 46χρονη γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε από τα γαλλικά ΜΜΕ, πίστευε ότι είχε κερδίσει ένα τεράστιο τζακ ποτ στη λοταρία «Euro Millions». Για τρεις εβδομάδες, από το Φεβρουάριο έως τον Μάρτιο του 2014, υπέγραψε αμέτρητες επιταγές για να αγοράσει αρώματα, κοσμήματα και ρούχα, απολαμβάνοντας την καλή τύχη που- όπως πίστευε- είχε χτυπήσει την πόρτα της.

Οταν τα έξοδά της ξεπέρασαν τα 4.000 ευρώ, χωρίς να υπάρχει κανένα νέο από τη λοταρία, η οικογένειά της άρχισε να ανησυχεί. Τελικά ο σύζυγός της πήρε στα χέρια του το δελτίο για να ελέγξει τους αριθμούς. Και έντρομος ανακάλυψε ότι ένας από αυτούς δεν αντιστοιχούσε στους νικητήριους.

Αυτή την εβδομάδα η γυναίκα κατηγορήθηκε για απάτη, για τις επιταγές της από την «επιδρομή» που έκανε ψωνίζοντας. Το θέμα είναι ότι όταν ανακάλυψε το τρομερό λάθος της, αποφάσισε να κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα, ισχυριζόμενη ότι της έκλεψαν την τσάντα, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν υποχρεωμένη να εξοφλήσει τις επιταγές.

Εφτασε μάλιστα στο σημείο να κάψει την τσάντα, για να ξεφορτωθεί τις αποδείξεις. Ομως, το υλικό από το εσωτερικό κύκλωμα πολλών καταστημάτων απέδειξε ότι ήταν η ίδια εκείνη που υπέγραφε τις επιταγές ψωνίζοντας.

Παρά τις αρχικές αρνήσεις της, τελικά στο δικαστήριο αυτή την εβδομάδα παραδέχθηκε τι είχε κάνει. Αν και κάποιοι καταστηματάρχες έδειξαν κατανόηση, προτείνοντάς της να αποπληρώσει τις οφειλές της σε δόσεις, εκείνη δεν τους έχει ξεχρεώσει, υποστηρίζοντας ότι ήταν πολύ «φοβισμένη και ντροπιασμένη» για να το κάνει. Υποσχέθηκε όμως ότι θα το πράξει.

Το δικαστήριο της επέβαλε τετράμηνη ποινή με αναστολή και την... έστειλε να δουλέψει, για να εξοφλήσει τα χρέη της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ