Στη φυλακή ο Ρουμάνος γκουρού της γιόγκα: Επιθυμία του να κάνει σεξ με 1.000 παρθένες

Διαλογισμός, μυστικιστικές τελετές, σεξ, παρθένες, άδοξο τέλος... Μία ιστορία που περιλαμβάνει τα πάντα μέσα, με κακό τέλος για το βασικό πρωταγωνιστή της. 

Ο 64χρονος Ρουμάνος γκουρού της γιόγκα, έθεσε έναν αρκετά φιλόδοξο στόχο, αλλά δεν πρόλαβε να τον πετύχει, καθώς τον σταμάτησαν οι... κακοί Γάλλοι αστυνομικοί στο Παρίσι.

Ο Ρουμάνος Γκρεγκόριαν Μπιβολάρου, γνωστός στην πατρίδα του ως γκουρού της γιόγκα, έθεσε από το 2004 σε εφαρμογή ένα φιλόδοξο σχέδιο. Να κάνει σεξ με 1.000 παρθένες! Όταν λέμε «παρθένες», εννοούμε ως επί το πλείστον, ανήλικα κορίτσια.

Όντας διάσημος, η σχολή του αριθμούσε χιλιάδες μέλη. Οι ομιλίες του και η «διδαχή» του συγκέντρωνε μεγάλα πλήθη. Μεγάλο ποσοστό ήταν οι νέοι άνθρωποι, προφανώς αναζητώντας έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, από την πίεση που βιώνουν σε όλα τα επίπεδα λόγω του ανταγωνισμού στις σύγχρονες κοινωνίες. Για να πείσει τις νεαρές παρτενέρ του, υποσχόταν ότι μέσω αυτής της διαδικασίας, δηλαδή του... γκουρού του σεξ, θα άλλαζαν πνευματικό επίπεδο και θα μεταφέρονταν σε μία άλλη διάσταση, πολύ ανώτερη από εκείνη του μέσου όρου των... γήινων.

Ο στόχος των 1.000 παρθένων δεν ήταν, όμως, και τόσο απλή υπόθεση. Αναγκάστηκε να αναζητήσει την... έμπνευση και εκτός συνόρων. Οργάνωσε περιοδείες και εφάρμοζε το πλάνο του. Όταν όμως, έφτασε η σειρά της Γαλλίας και του Παρισιού, τον έπιασε η «τσιμπίδα» του νόμου. Ο φιλόδοξος Ρουμάνος γκουρού της γιόγκα, συνελήφθη από τις γαλλικές αρχές το 2013 και καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης, ξεκινώντας να εκτίει την ποινή του το 2014.

Μία υπόθεση σπάνια, η οποία βγήκε στην επιφάνεια από τα γαλλικά ΜΜΕ, τα οποία έκαναν αφιέρωμα σε ορισμένες από τις κοπέλες αυτές, οι οποίες πλέον  δεν είναι ανήλικες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ