Το πολύ... ''μεγάλο'' μυστικό του Αδόρφου Χίτλερ: Μικρό μόριο & κρυψορχεία

Ο Χίτλερ έπασχε από μικροφαλλία και κρυψορχία, εξαιτίας μιας εκ γενετής ανωμαλίας που προκαλέι ατελή σχηματισμό της ουρήθρας, σημειώνουν οι ιστορικοί Έμμα Κρέγκυ και Τζόναθαν Μάγιο στο βιβλίο «Η τελευταία ημέρα του Χίτλερ: Λεπτό προς λεπτό». 

Οι δύο συγγραφείς βασίστηκαν στην βιογραφία της Εύας Μπράουν από την Άνγκελα Λαμπέρτ, η οποία είχε προτείνει ότι ο Χίτλερ υπέφερε από υποσπαδία. «Φαίνεται πως έκανε ενέσεις βόειας τεστοστερόνης ώστε να αυξήσει τις σεξουαλικές του ορμές», σημειώνει ο Μάγιο. 

 

Μάλιστα πιστεύεται πως ο προσωπικός ιατρός του ναζί, Δρ. Θίοντορ Μόρελ, του χορηγούσε ένα μείγμα αμφεταμίνων, ορμονών και κοκαΐνης για να ενισχύσει τις σεξουαλικές επιδόσεις του Χίτλερ

Άλλωστε και ο γερμανός ιστορικός, Βόλκερ Ούλριχ, είχε παλιότερα υποστηρίξει ότι είχε στην κατοχή του αρχεία από την περίοδο φυλάκισης του Χίτλερ (1923), στα οποία επιβεβαιωνόταν η κρυψορχία του Αδόλφου.

 

Ωστόσο η Κρέγκυ επιμένει πως παρά τις «εκτεταμένη παραφιλολογία και τις βάσιμες υποθέσεις» μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να πιάσει στα χέρια της, οποιαδήποτε «ατράνταχτη απόδειξη» για την υποτιθέμενη μικροφαλλία του Χίτλερ. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ