Story: 36χρονος Βρετανός έκανε 36 τατουάζ ταυτόχρονα στο σώμα του κι έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ Guiness

Ο King Of Inkland King Body Art The Extreme Ink-ite, γνωστός ως Mathew Whelan, είναι ο Βρετανός με τα περισσότερα τατουάζ στο σώμα του.

Αυτός ο 36χρονος άνδρας έσπασε πρόσφατα το παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα τατουάζ που έχει χτυπήσει ταυτόχρονα κάποιος πάνω του.   

"Ήταν τέλειο αλλά και πολύ επώδυνο. Ποτέ δεν είχα κάνει πάνω από ένα τατουάζ τη φορά οπότε αυτό ήταν πολύ τρομακτικό. Κι από την στιγμή που ξεκίνησαν ήταν ένας συνεχόμενος πόνος" λέει ο 'King of Inkland', που άντεξε να τον τρυπούν ταυτόχρονα 36 βελόνες.

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 29 βελόνες. Περισσότεροι από 100 θαυμαστές μαζεύτηκαν να δουν από κοντά την προσπάθειά του να σπάσει το ρεκόρ, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Needle Gangstas στο iPro Stadium του Derby. 

Να σημειωθεί πως ο 36χρονος από το Birmingham έχει ξοδέψει πάνω από 40.000 λίρες για να κάνει τα εκατοντάδες πλέον τατουάζ που έχει στο σώμα του, ανάμεσα τους ένα στον βολβό του ματιού και τη φράση "The Artful Todger" στο πέος του.  

Ο εθισμένος στα τατουάζ King Of Inkland King Body Art The Extreme Ink-ite -όπως και είναι το όνομά του πλέον, καθώς άλλαξε επισήμως τα χαρτιά του- λέει ωστόσο πως αυτή μανία του έχει κοστίσει επαγγελματικά αφού δυσκολεύεται να βρει δουλειά εξαιτίας τους, ενώ πάρα πολύ συχνά αντιμετωπίζει προβλήματα με το διαβατήριο κι άλλα έγγραφα που χρειάζονται φωτογραφία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ