Good news: Ακόμη δύο Χρυσά μετάλλια για την Ελλάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες !

Δύο ακόμα χρυσά μετάλλια προστέθηκαν στον μέχρι σήμερα απολογισμό της ελληνικής ομάδας στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνας.


Δύο ακόμα χρυσά μετάλλια προστέθηκαν στον μέχρι σήμερα απολογισμό της ελληνικής ομάδας στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνας.



Ο Δαβίδ Καβελασβίλι, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην κατηγορία των 105 κιλών στην άρση βαρών κατακτώντας την πρωτιά τόσο στο αρασέ όσο και στο ζετέ παίρνοντας ισάριθμα χρυσά μετάλλια. Θυμίζουμε ότι στους Μεσογειακούς Αγώνες δεν δίνεται μετάλλιο και στο σύνολο όπως συνηθίζεται στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες υπάρχει μόνο ένα μετάλλιο για τον νικητή στο σύνολο (ζετέ και αρασέ).

Ο 28χρονος πρωταθλητής μας σήκωσε 173 κιλά στο αρασέ και 215 στο ζετέ, έχοντας συνολικό απολογισμό 388 κιλά και πανηγύρισε την κατάκτηση των δύο χρυσών.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι, στην κατηγορία των 94 κιλών (εκεί που μεσουρανούσε ένας εκ των θρύλων της παγκόσμιας άρσης βαρών, ο δικός μας Κάχι Καχιασβίλι) ο Δαβίδ Καβελασβίλι είχε συμμετάσχει απʼ ευθείας στο βʼ γκρουπ όπου είχε πάρει την 4η θέση και συνολικά κατετάγη 13ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ