Emeraude Toubia: Η 26χρονη Μεξικανο-λιβανέζα που βαδίζει στα χνάρια της Χάγιεκ με τις καμπύλες της

Μπορεί πρωταγωνίστρια στο Shadowhunters, την τηλεοπτική δηλαδή μεταφορά (μετά την αποτυχημένη κινηματογραφική με την Lilly Collins) των bestseller μυθιστορημάτων της Cassandra Clare, να είναι η (όμορφη, αλλά ξενέρωτα WASP) Katherine McNamara, αλλά, ήδη από το πρώτο επεισόδιο, όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στην Emeraude.

Και δεν μιλάω μόνο, όπως θα περίμενε κανείς, για τα αντρικά περιοδικά.

Εκείνα δηλαδή που εξαρχής τίμησαν -ως όφειλαν- δεόντως τις καμπύλες και το 'τύπου Rose McGowan' πρόστυχο βλέμμα της 26χρονης Τεξανής, που γεννήθηκε (από Λιβανέζο πατέρα και Μεξικανή μάνα) σε μια μικρή συνοριακή πόλη και ονειρευόταν να την αξιώσει απλά ο Θεός να σπουδάσει ΜΜΕ στην πρωτεύουσα της πολιτείας της, το Austin.

Παραδόξως στο παιχνίδι μπήκαν και τα γυναίκεια περιοδικά, ακόμη και κυριλέ εκδόσεις όπως η Vogue, στα οποία βρέθηκε να δίνει δεξιά και αριστερά συνεντεύξεις ως ανερχόμενο αστέρι.
Δεν κέρδισε την πρώτη θέση (ήταν πρώτη αναπληρωματική), αλλά έκανε τόσο αίσθηση που βρήκε αμέσως ρόλους στις διάφορες telenovelas που γυρίζονται εκεί (επίσης στο Μεξικό και στη Βενεζουέλα).


Ενώ παράλληλα έκανε εντατικά μαθήματα χορού, τραγουδιού και υποκριτικής προκειμένου να τελειοποιήσει το 'οπλοστάσιό' της, έπαιζε σε διαφημιστικά, συμμετείχε στο Model Latina (βγήκε πέμπτη), στο Miss Texas (μπήκε στην οχτάδα) και ήταν ανταποκρίτρια για το Telemundo.

ΠΗΓΗ: oneman.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ