Πατέρας στα 84 του θα γίνει ο Κώστας Βουτσάς - Η σύντροφος του είναι 3 μηνών έγκυος & περιμένει αγόρι

Τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η σύντροφος του Κώστα Βουτσά Αλίκη Κατσαβού… 

Το ευτυχές γεγονός επιβεβαίωσε στο YOU άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού, ο οποίος πολύ χαρούμενος μάς είπε: “Η Αλίκη είναι τριών μηνών έγκυος, ο Κώστας είναι ξετρελαμένος που θα γίνει μπαμπάς για τέταρτη φορά. Αυτό το παιδί τού έδωσε πολλά χρόνια ζωής αφού το περιμένει με λαχτάρα”…

Οι δυο τους από τον Απρίλιο του 2015 άρχισαν τις προσπάθειες σε γνωστό κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες και μετά από δύο προσπάθειες ο γιατρός τούς ανακοίνωσε πως σε λίγους μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί… Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος άνθρωπος στο περιοδικό: “Ο Κώστας έκλαιγε σαν μικρό παιδί όταν άκουσε τα λόγια του γιατρού: “Κύριε Βουτσά θα γίνετε μπαμπάς”, του είπε και εκείνος αγκάλιασε σαν μικρό παιδί τη γυναίκα που του χάρισε το πιο όμορφο δώρο στα 84 χρόνια του”.

Οι δυο τους ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα στους πολύ δικούς τους ανθρώπους και τους ζήτησαν να κρατήσουν μυστικό το γεγονός ώστε να περάσουν οι πρώτες εβδομάδες της κύησης και να βεβαιωθούν πως το μωρό είναι καλά . Εκείνη, όπως είχε δηλώσει στο YOU, ήθελε πολύ ένα παιδί από τον Κώστα. Μάλιστα το ζευγάρι στις 27 Φεβρουαρίου θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Βουλιαγμένης με κουμπάρα τη Μάρθα Καραγιάννη, ενώ σε λιγότερο από έξι μήνες θα αγκαλιάσουν το μωρό τους. Εμείς να τους ευχηθούμε με το καλό το μωράκι τους!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ